A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Rudee #103129 Lassan féltávhoz ér a bajnokság. Volt néhány váratlan pofon ősszel, de ez betudható az aktuális hiányzóknak.
Tabella
Meccsek
Konkrét célok nincsenek még mindig (a vezetőségnél), én szeretnék simán bent maradni aztán jól van. Talán sikerülhet is. Télen kellene 2-3 játékost hozni, vannak is kiszemeltek. Középső középpályás kellene, de nehéz jót találni. A Castilla-ból sehogy sem tudok kikölcsönözni egy kis fiatal középpályást, pedig Ő jönne. Nem játszott még egy percet sem, de nem akarják elengedni még a következő fél évre sem. A Villarreal C-ben is találtam egy csókát, ha szerencsém van akkor el tudom hozni.
Elől Cifu jól nyomja. Mind a 18 bajnokin kezdő volt, 15 gólt vert. A 2 szélső hátvéd 7 illetve 8 sárgát szedett össze, a védőmunkájukon van még mit finomítani. Balról Pablo García 9 gólpasszt adott, neki ez nagyon megy idén is. A brazil Jadir csak 4 gólig jutott, tőle kicsit többet várok. Ha az első pár meccsen sem javul, akkor a Girona-tól kölcsönvett fiatal spanyol többet fog játszani.