A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ozbom #103120 Ma reggel befejeztem az EB selejtezőket. Megnyertük a csoportot, mi lőttük a legtöbb gólt a selejtezőkön. Az utolsó körben azon gondolkoztam, hogy leadom a meccset a cseheknek így kieshetnek a hollandok. De végül nem így tettem és 1-5 lett nekünk. Volt pár meglepetés a selejtezőkön, kiestek a portugálok, a svájciak és a svédek is. De az oroszok se voltak elég jók, hogy tovább menjenek.
Csoport
Svájci kiesés
Orosz kiesés és magyar utolsó hely! A kazahok oda-vissza verték Storck csapatát!
Van három normális játékosa a magyaroknak, kettő nálam játszik és nem hívják be az első csapatba csak barátságos meccsekre. Nem értem, miért nem játszatja őket, amikor jobbak a többi magyartól. Igaz nincs annyi meccsük még, de már most jobbak. Rendes körülmények között sokkal, de sokkal jobb játékosok lesznek az átlagtól. Lehet jelentkezni a magyar posztra, el is gondolkoztam rajta, hogy elvállalom. Viszont nem akarom félbehagyni a szerb csapatnál a munkát. Most, hogy ott leszünk az EB-n és még lesz egy vb selejtező, amit végig akarok vinni velük. Utána talán átvenném a magyarokat. Tudom sikerélmény nem igazán lenne, de legalább megpróbálnám, ha már van pár használható ember és fiatalok is. Van egy nem rossz magyar középső védő is. Sikerült kölcsönbe megszereznem. Most pár szezon alatt generált pár használható játékost, de attól tartok innentől nem lesz egy se.