A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• ozbom
    Folytatódott az EB selejtező, felemás eredménnyel. Két hazai mérkőzés a hollandok és a csehek ellen. Az első 2-2 lett, ahol megint nem érdemeltünk pontot. A másik 2-1 nekünk. Ezen a meccsen se játszott jól a csapat, lehet a szezon eleji forma volt az oka.Csoport
    Egy pozitívum van, hogy vezetjük a csoportot és a saját kezünkben a sorsunk. Lesz még idegenben egy török meccs, utána macedónok otthon. Majd Gibraltárra megyünk és utána a csehekhez. Az utolsó meccstől függetlenül remélem sikerül kijutni az EB-re.

Eddig csak a válogatottról írtam, most megemlítem a klub csapatomat is. A klub az U. E. Sant Andreu. Barcelonában található kis csapat. Különösen kiugró eredmény nélkül. Második évünket kezdjük az első osztályban, ami megint a bent maradásról fog szólni. Pénz alig van, a csapat se nagyon vonzó a jobb játékosoknak. Így jobb híján marad a kölcsön és a kukázás. Jelenleg így állunk kettő forduló után.
    Tabella

Lentebb mutattam pár magyar játékost. Az egyik Gál András, ő már a második évét tölti nálunk. A másik Horváth Sándor a Manchester Citytől érkezett kölcsön. Én nem tudtam leigazolni anyagiak miatt. De még is hozzám került a nyár elején. Van még pár fiatal tehetség a csapatban, majd később teszek fel róluk képet, ha valakit érdekel. A keret legjobb játékosa egy szerb gyerek, egyben válogatott is. Ivan Zlatkovic

Egyelőre ennyi a beszámoló. A következő válogatott forduló után újra jelentkezem.