A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Lancelot1983 #103079 kis helyzetjelentés a 2. szezonról
Tabella
10 forduló után, így állunk, nem valami fényesen, erősödött a bajnokság szerintem érezhetően, van az első 10 csapat, akik szerintem nagyon erősek lettek, és mögöttük meg, akik nagyon gyengék, mi most a híd szerepét töltjük be. Az első 5 helyre idén szerintem kizárt, hogy odaérjünk, én olyan 7-8. helyet tippelném (EL az elvárás, kérdés, hogy ezért ki fognak-e rúgni?), kevés gólt lövünk sajnos, de sok helyzetünk sincs, nem tudom ezen, hogyan kéne változtatnom.
A csere támadó középpályásom kb 4-5 hónapra kidőlt, ezzel csak az a probléma, hogy összesen 2 van :)
Pacos meg az a portugál Vasas, már tavaly is jól játszottak, utolsó fordulóban dőlt el, hogy nem esnek ki, idén pedig vezetik megérdemelten a bajnokságot, remélem be is húzzák, mind a Pacos, mind a Vasas
Liga kupában nagyon könnyű sorsolást kaptunk, nem is nagyon lehetett volna jobb, bár cserék fognak játszani, de így is illene tovább menni.
EL-ben sem lett rossz sorsolásunk, Inter, Plzen, Austria. Hazai pályán Inter elvert minket 1-3-ra, utána Austriában is kikaptam 2-1-re, majd szerencsére Plzen oda-vissza meg lett 0-1 illetve 2-1, ezzel van még esélyem továbbmenni. Nekünk 6 pontunk van Austriának 4 Plzennek 2. Interbe megyünk még és Austria jön. Ha utolsó meccsen az osztrákok ellen nyerünk továbbmegyünk, de ha jól alakulnak a dolgok egy x is elég lehet, nincsenek jó emlékeink az osztrák csapatokról tavalyról sem.
Közben Uruguay válogatottját is átvettem, kínos Copa America kudarc után.
meccsek
Ecuador meccstől enyém a csapat.
Tabella
Még 7 forduló van hátra 4 idegenben, az első 6-ból még mindenkivel játszunk, az első 3 csapat más dimenzió ott esélyünk sincs, így előre azt mondanám, főleg a kínos Paraguay elleni vereség után, hogy bizony szerencse is kell bőven, hogy odaérjünk az 5. helyre majd.
Utoljára szerkesztette: Lancelot1983, 2016.09.10. 23:50:04