Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
de volt olyan is h virágbolti crashelt és bl döntőből már kiesés lett másodjára a elődöntőben 😄
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Tegnapi öröm: téli szünet alatt legiazoltam Lokiba Mbark Boussoufa-t. Bár már 32 éves de azért remélem még lesz egy-két jó húzása. Kellett hozzá egy kis varázslat, mert 0-n voltam anyagilag -> hazaigazolt a kapusom(Centeno) Argentínába, helyette nyáron jön a Juvéből
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A tavaszt meg lehozza Kemenes <#nevetes1>#nevetes1>
Mindeközben kirúgták az "örök" második helyezettet:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.05.06. 08:30:25
Ha felidegesít, és kihagyok huszonöt helyzetett az utolso helyezet ellen, és kikapok 1-0-ra a végén akkor pfff 😄
Ádám - HRF1RT.hu

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Érdeklődnék, hogy néha szoktatok visszatölteni meccset, ha már agyvizet kaptok? Volt már rá példa esetleg, hogy egy két meccset újrajátszottatok? Vagy szent írás, hogy meccset soha sem töltünk vissza semmilyen körülmények között.
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
A minimálbér nekem is feltűnt. A brazil kapitány Dorival pl. 67k-t visz haza. De érdekes feladatnak tűnik, mert semmit nem nyertek 30 éve. Ha az olimpiákat nem számítom, a '93-as Copa volt az utolsó siker. Pedig a keretbe direkt sem tudok belekötni, bivalyerős. A legutóbbi VB-n döntőt játszottak, kikaptak a spanyoloktól.
(Messi nincs, most vonult vissza. Azért 35 évesen még megkapta a 12. aranylabdáját.)
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.05.03. 10:58:32
Ez még fontos lehet. Nem tragikus, de kissé sérülékeny.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2016.05.03. 10:51:04
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.05.03. 10:40:43
Alcácer meg igenis tud gólt rúgni. Ebben mondjuk nem kételkedtem. A gondok majd akkor jönnek, ha nem talál be. Vagy hullámvölgybe kerülünk. Általában akkor jut eszükbe a honvágy, ha nem mennek jól a dolgok.
Rashford: 33 meccs (ebből 18x csere) 19 gól, 8 gólpassz. Mellé nem nyúltam vele, jó kiegészítő ember. Most viszont bevásároltam, ha már itt a rengeteg pénz. 2 generált és Paco Alcácer jött, összesen 60M-ért. A spanyolra kíváncsi leszek, mert válogatott, világklasszis csatár létére 3 gólt rúgott 31 meccsen a City-ben. Két szezon alatt. Ennyit a kapusom is rúgna, ha beteszem TM-nek. Az edzők szerint egy baja van, nem bírja megszokni az országot. Hát majd kiderül.
Fonseca Lesznek ott nagyobb problémák is, mint a színek. Egy rakás klubnál nincs facilities egyáltalán. Stadion sincs. Anélkül persze focizni nem lehet, így a gép generál egy Unknown Stadium-ot. De még város, falu sincs. Van több tucat klub ami nem köthető helységhez, csak úgy lóg a levegőben. Amelyiknek neve van, az meg nem biztos, hogy országon belül van. Pl. ott a Kolozsvár, Nagyvárad a megye 3-ban. Tele van az egész anomáliákkal, én biztos nem játszanék vele.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2016.04.30. 19:46:54
más: nálatok is van az a jelenség, most még inkább tapasztalom, mint FM2015-ben, ott csak néhány bajnokságnál, most viszont kb mindegyiknél, h nagyon durván "elnemzetköziesednek" a csapatok, amivel nem lenne gond, de így bl-ben és el-ben nem tudják teljesíteni a 17+8-as szabályt, így most kb minden csapat azt csinálja, hogy 17 jó idegenlégiós mellé berak 8 ifit az U19-ből (akik még meccset sem játszottak hazájuk bajnokságában) és ha van egy sérülés hullám, akkor szívás van, erre igazán kitalálhattak volna valamit az SI-nál
tulajdonságai alapján talán többre hívatott, mert azért gyors, technikás, nem rossz a befejezés és a cselezés, viszont lehet más bajnokság jobban feküdne neki, a fizikális adottságai miatt, mondjuk francia, német esetleg spanyol, ott a kemény angol védők nem nyomnák annyira talán el, kíváncsi vagyok nálad mire lesz képes

Egyébként tele van már régen megszűnt klubokkal (Stadler, Gázszer stb.), feltételezem nem hazánk fia volt az elkövető <#buck>#buck> A teljes keretből csak 4-5 embernek volt szerződése, a többiek "szürkék" voltak. Mindenkinek szerződést ajánlottam, ezzel túl is léptem a 250 fontos heti keretet. Próbáltam nagyobb csapatokkal edzőmérkőzést szervezni, hátha egy jó kis bevétel lesz belőle. Szóval szegények vagyunk, mint a templom egere.
A vezetőség csak az anyaegyesületre mondott áment, de végül nem találtak senkit.
Egyébként Michelle Wild szülővárosának csapatával indultam, mert ezekben az osztályokban szinte mindenki kék-fehér, a csapatom pedig sárga-piros <#nyes>#nyes>,
Kellemes sorsolás, jól is kezdtünk, 7 forduló után 7. hely, de most jönnek a nagyok. Az Arsenal már idetolta az ágyút (1-3 zakó), megyünk a Unitedhez, majd jön a Chelsea. De ahogy mondtam, most pihen az fm. Félek, hogy ezt is megunom, így inkább kisebb-nagyobb szüneteket tartok.
A pénzről. Garratt kapusért fizettem 2,1M-t, a Chelsea tartalékból hoztam el. A maradék 20+ milliót áttoltam a bérekre, ami heti 1M most. Hihetetlen egy újonc csapatnál ez a rengeteg pénz. És csak több lesz, jobb ha beletörődök.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2016.04.28. 16:29:51
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Pár napos hír hogy Barca nem tud Neymar fizetésével az angol klubokra rálicitálni. Persze szvsz ettől függetlenül maradni fog, de jól mutatja a különbséget a két ország anyagi lehetőségei között.
egyébként a valóságban is nagyon hasonlóak, azt hiszem euróra átszámolva éves szinten az első ligákban top ligák közül: angliában 2000m, németországban 800m, spanyolországban 600m, olaszország 950m, franciaország 750m, skócia 20m
közepes ligák meg: belgium 55m, görög 45m, osztrák 20m, hollandia 80m
A pénzekről: ezért nem folytattam a Leeds mentésemet, egyszerűen olyan fizukat tudok adni és annyit költeni, hogy úgy érzem nem dolgoztam meg érte 😊 Lehet ez csak az én hülyeségem.
Én tegnap annak örültem, hogy Debrecen-el BL csoportkörbe jutásért 12 millió € járt... (más kérdés hogy ott kaptam egy Bayern Real Olympiakos hármast <#zavart2>#zavart2>)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.04.28. 10:32:03
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2016.04.27. 16:45:41
Régen imádtam,hogy minden előélet nélkül munkanélküliként az angol 4-5 ligából, felküzdöttem magam egy topcsapat edzőjévé.
Ma már az is nehezen megy, hogy hol kezdjek:-)