A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• sas96
    Abszolút versenyképesnek érzem a klubot pénzügyileg, Én forintban játszom (jobban tetszik a szememnek... :D ) és 13 milliárdom volt a szezon feléig, de télen igazoltam, így lett 10 milliárdom. Aztán a szezon végén odacsaptunk neki, mivel sikerült szerződést hosszabbítanom elég sok alapemberemmel (bár így sincs rá garancia hogy nem mennek el, de akkor hatalmas összegért válthatnak csak)- Alapvetően általában többért adok el, mint amennyiért veszek, illetve szeretem úgymond lerabolni a görög csapatokat a jobb görög játékosokért :D
    Fizetések: 300 millió a heti keretem, ez nincs teljesen kihasználva, de bőven bírom fentebb vinni ha a szükség azt kívánja. Összesen 15 milliárdot költöttem fizetésekre éves szinten, az Olympiakos csak 9-et. a PAOK 8-at- Tehát ezen a téren is bőven nagyobb lehetőségeim vannak mint nekik. Éves fizetés

bexinho: igen, a Pireusz rendesen le van már csúszva, de igazából már évek óta ilyenek, épphogy beférnek a legjobb 4-be. A Tyrnavos is azóta erős, mióta átvette Luis Enrique az irányítást. A PAOK szokott lenni az állandó riválisom. Azt viszont el kell hogy ismerjem,hiába a nagy erőfölény, még mindig tudok szoros meccseket játszani a nagyokkal, tehát soha nem vagyok 100%-ig biztos benne hogy bajnok leszek, de nyilván mindig arra törekszem :-)