A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Félreértések elkerülése végett, én nem szeretném ha meghalna az fm. Mégsem értek veled egyet.

Ezekből a számokból csak az látszik, hogy van egy 50-60 ezres mag. Ez így volt régen, így van ma, és valószínűleg marad is. De az eladás csökken, az SI pedig nem néz ki jól. A csúcs a 13 volt, az volt a "best selling fm". Rá egy évre a megmondóember Jacobson már azt írta twitteren, hogy a jövőben gondok lehetnek. Mint utóbb kiderült, a 14-ből 150 ezerrel kevesebb fogyott (940000>790000). A fórumok látogatottságának a zuhanását pedig én nem fognám rá szimplán a facebook-ra. Biztos van köze hozzá, de nem hinném, hogy tömegével vándoroltak volna át világszerte a fórumlakók facebook-ra. Lehet, hogy rosszul gondolom, de nekem minden arra utal, hogy rengeteg vásárlót veszített az fm az utóbbi 3 évben.

És elég jó mutatója a tendenciának a kiegészítők letöltése is. Ahol van letöltésszámláló, mindenhol látható a drasztikus csökkenés. Skin, honosítás, facepack, bármi. A GS letöltése a 13 óta a felére esett. 540000>280000. Csak tavaly óta 80 ezerrel lett kevesebb. (Osszuk el kettővel, hátha mindenki 2x töltötte le.) Ezek az emberek biztos nem azért felejtenek el letölteni, mert átmentek a facebook-ra. Vagy hirtelen úgy döntött több tízezer ember, hogy nem használ többé kiegészítőt.

A jövőre nézve pedig elég riasztónak tűnik, hogy szezon közben veszítettek licencet (brazil klubnevek). Mindegy miért, a vásárlónak nem is kell tudnia. Elvettek tőle valamit, amiért fizetett. Ez meg egyértelműen arra utal, hogy nincs pénzük fejlesztésre. Hogy az EA szorgoskodása is közrejátszott-e, az megint irreleváns nekem, de mint játékos, aggasztónak tartom. Ahol jól mennek a dolgok, ott ilyen nem fordulhatna elő.