A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bexinho
    A magyar kommentár oké, hogy drága. A felirat viszont csak töredéke. Viszont az utóbbi is szépen eltűnt a Fifából... Meglepődnék, ha pl. az Assassin's Creed-et többen vennék meg MO-on, mint a Fifát, vagy nagyobb cég lenne a UBI, mint az EA.
    A SEGA meg van akkora költségvetésű kiadó, hogy szerintem lazán beleférne évente +1-2 nyelv belerakása az FM-be, ha már amúgy sem megy el orbitális erőfeszítés a fejlesztésekre. Mint már említettem, ezek egyszeri alkalommal igényelnek "nagyobb" erőfeszítést, utána csak finomhangolások kellenek. Ha a piacon terjeszkedni akarnak (márpedig egy ilyen rétegjátéknál igenis meg kell becsülni minden vevőt), akkor a minimum, hogy ilyen gesztust gyakorolnának a játékosok felé. Szerintem erre semmilyen magyarázat nem elfogadható, pláne egy sorozatjáték esetében, ami évről-évre jelenik meg.

Ja, és igazad van. Szarnak bele. Ez pedig gusztustalan hozzáállás. Előbb fognak Pogbákra elkölteni hatalmas marketing költségeket, csak hogy reklámarc legyen az FMnél, mint hogy a játékot fejlesztenék. Ááá... mindegy.
    A 13-at amúgy megvettem Steamen, szerettem nagyon, de mivel a 15-höz képest szinte alig történt érdemi változás a játékban, így azt már nem. Ha a 17-ben nem lesz a 15-höz képest nagy ugrás, akkor rakom félre a pénzt a 18-ra. :)
    Utoljára szerkesztette: bexinho, 2016.09.02. 10:09:45