A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Lancelot1983 #102982 VdG 1. szezonösszegzés 3. rész:
Keret értékelés:
Játékosok neve mellett a szám, hogy idény kezdetén hány évesek voltak, valamint nemzetiségük, ha nincs ott semmi, akkor portugálok és hogy hányszor voltak válogatottak a szezon kezdete előtt, illetve, hogy ha idén érkezett, akkor melyik csapattól és mennyiért.
Kapusok:
Joao Miguel, 20 éves:
6,91-t kapott a bajnokságban, szerintem sokszor lepontozták, bajnokságban legtöbb megfogott és legtöbb hárított labda, ennek ellenére átlag pontszáma elég kicsi, én tökéletesen elégedett voltam vele, jövőre is első számú kapus lesz
Douglas, 32 éves brazil
veterán kapus, kupákban kapott lehetőséget és egy bajnokin, vele is elégedett voltam jövőre marad 2. számú
Miguel Oliveira, 21 éves
1. kupa meccset kapott jól védett azon, elvileg 3. számú, de tervezem, azt is hogy a 3 kapusomból kettő saját nevelés legyen, és a 3. számú az fiatal, lehet ő jövőre B csapatba megy és 3. számúnak egy fiatalabb jön fel
Védők:
Jobboldali:
Bruno Gaspar, 22 éves 1-szeres U21-es válogatott
1. számúnak gondoltam, de végül csak 2. számú lett belőle, sérülés miatt szorult ki, de amikor játszott jól játszott, bal oldalon is 16+5 meccs 7,09, angolai válogatottba is behívták 5-ször,
Pedro Correia, 28 éves,
szépen bejátszotta magát kezdőnek, 24+1 meccs 7,19
Alvin Arrondel, 21 éves francia
kupában játszott főleg, ott jól, a bajnokságban egy meccset kapott Porto ellen ott viszont nagyon gyenge volt
Baloldali:
Dalbert, 21 éves brazil
a sárga lap király 26+1 meccs 6,99 főleg támadásoknál volt aktívabb és a bajnokság kezdetén játszott jobban, később kicsit visszavett
Luís Rocha, 22 éves
néhány meccs a bajnokságban és néhány a kupában, de nem nyújtott meggyőző teljesítményt
Középső:
Josué, 23 éves 6-szoros U21-es válogatott
25+1 meccsen 6,76 óriási forma hanyatláson ment keresztül elején nagyon stabil volt, végére nagyon kiengedett
Pedro Henrique, 22 éves brazil
33 meccs 7,00 stabil volt 1-2 gyenge meccs azért becsúszott
Joao Afonso, 25 éves
10+3 a bajnokságban és 8 a kupában 6,97 illetve 6,91 stabil, 1-2 gyengébb meccsel, de azért ennél kicsit több kéne
Dénis Duarte, 21 éves
2 gyenge meccs a kupában
Lima Pereira, 21 éves
2 viszonylag jó meccs a kupában
Középpályások:
Jobboldali:
Ricardo Valente, 24 éves
31+1 meccs 5 gól 5 gólpassz, 6,99 semmi extra ennél azért többet vártam tőle
Licá, 26 éves 5-szörös U21-es és 1-szeres válogatott, 350e Porto
főleg csereként kapott lehetőséget, és inkább kupában játszott jobban, ő mondjuk sokakkal ellentétben az volt, aki a szezon végén lendült inkább formába, de összességében,így kevés volt, megfelelő ajánlat esetén mehet szerintem, érdeklődik iránta a Pacos és enyhén a Genk mondjuk nem hiszem, hogy túl sokat fizetnének érte, nem erről híresek ezek a csapatok
Baloldali:
Alex, 23 éves
elején volt egy 4 hónapos sérülése, amit még az én korszakom előtt szerzett, amikor felépüld, viszont fantasztikusan tért vissza, viszont talán ő volt az akinek a teljesítménye nagyot gyengült a végére, ennek ellenére is hozott egy 7,03-t 20+3 meccs alatt 3 gól 6 gólpassz
Matheus Carvallho, 23 éves brazil 5-szörös U20-as válogatott, 35e Barra de Tijuca
13+7 meccs 5 gól 1 gólpassz, 6,95 ahhoz képest, hogy a segédeim nem értékelték sokra nem rossz, második számúként, talán azt hozta, amit én vártam tőle
Középső (védekező):
Cafú, 22 éves
27 meccs 1 gól 2 gólpassz, 7,46 szurkolók és én kedvencem is fantasztikusan játszott, szerintem ezzel mindent elmondtam
Bouba Saré, 25 éves elefántcsontparti
24 meccs 2 gól 1 gólpassz 7,25 jobb volt, mint vártam jóval, kb nagyon hasonló játékot várnék a mindenkori labdaszerző védekező középpályásaimtól ezen a poszton
Lazic, 32 éves szerb, ingyen
csak ha kezdőként számítok rá, akkor írt alá, így kénytelen voltam ezt belevenni a szerződésbe, pedig tudtam, hogy nagy esélye Cafú miatt nem lesz, a veterán szerb klasszisnak, aki előtte Metalurg Donyeckben játszott 22/9, 25/5, előtte Partizánban 30/6 mutatóval rendelkezett, de igazából nem nagyon lázadozott, elfogadta a szerepet, amit neki szántam és kitűnően játszott 9+13 meccs 7,23
Dani, 33 éves, 110e Setúbal
sok lehetőséget nem kapott, kupában nagyon gyengén játszott, bajnokságban viszont felszívta magát, 7+2 meccs 2 gól 7,13
Joao Pedro, 22 éves
kupában játszott főleg és egyszer a bajnokságban is elég gyenge teljesítményt nyújtott
Középső (támadó)
Tozé, 22 éves 12-szeres U21-es válogatott
29 meccs 9 gól 10 gólpassz 7,34-es átlag igazi vezéregyéniség volt, nem vártam, tőle ilyen szenzációs teljesítményt, de nagyon jó volt, hogy így játszott
Distéfano, 28 éves argentin, ingyen
6+11 meccs 2 gól 6,89, kupában picit jobb volt, de összességében ez kevés, volt 1-2 nagyon jó meccse a több átlagos vagy gyenge
Támadók:
Roland Linz, 34 éves osztrák, 20-szoros U21-es és 39-szeres válogatott, ingyen
9+8 meccs 3 gól 6,61 borzasztó nagy csalódás, mind a játéka, mind a hozzáállása, nem csodálkoznék, ha megválasztanák az év legrosszabb igazolásának
Bruno Mendes, 21 éves brazil
24+2 meccs 10 gól 2 gólpassz 6,95 jókor kezdett el lázadozni, hogy bár „rotation” szerződése van kezdő akar lenni, Linz úgy is borzasztó formában volt, így gondoltam miért ne adnám meg neki a lehetőséget Pacos ellen egyből góllal is hálálta meg a bizalmat és gondoltam Benfica ellen miért ne maradhatna, bár ott rosszul játszott következő meccsen Sporting ellen a kupában az ő góljával mentünk tovább, itt már reménykedtem, hogy a 3 csatáromból legalább egy használható lesz, bár utána sok gól nélküli meccs következett, de játékban sokkal jobb volt, mint Linz és végére meg is találta a góllövő cipőjét
Areias, 21 éves
kupában 1+3, de semmi biztatót nem láttam tőle
3 kedvenc játékosom ebben az idényben:
Cafú
Tozé
Joao Miguel