A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Lancelot1983 #102950 10 fordulóval a vége előtt a tabella
idegenbeli 6 meccsem nagyon nehéz lesz a 4 hazai könnyebbnek tűnik, de kiesés elől menekülnek, marítimo, tondela, setúbal, moreirense
most jön a pacos elleni visszavágó döntőbe jutásért, első meccsen hazai pályán kikaptam tőlük 0-1-re, Arouca utolsó 3 meccsén csak 1 pontot szerzett pedig eddig kiválóan szerepeltek, addig nekik volt a legkevesebb vereségük, braga meg nagy hajrába kezdett a szünet után 6 meccs 5 győzelem 1 x 0 kapott gól liga rekord, de porto 4-1-el megállította őket
portugál csapatok a nemzetközi színtéren nagyon jól szerepelnek eddig, bár sporting az EL-ben a monaco, west ham, mögött és bröndby előtt a 3. helyen végezett köszönhetően, hogy west ham oda-vissza verte őket, braga szépen továbbjutott a csoportból és leverkusen is kiverte utána, porto, benfica a bl csoportból is viszonylg simán továbbjutott, első meccsen porto valenciát verte 3-0-ra benfica psg-t 2-0-ra visszavágók most lesznek
keretben várhatóak majd változtatások, 2 csatár majd minimum kell linz sajnos használhatatlan 27 meccs 4 gól 1 gól passz, a 3. számú fiatal csatárom meg kupa meccseken semmit nem mutatott, legjobb középső védőm is gyengélkedik, legutóbb sporting ellen 78. percben le is hoztam 6,2 volt és kiakartam húzni 0-0-val