A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• RolandMania
    Sziasztok! Elkezdtem a Napolival egy karriert, viszont még nincs vége a szezonnak. Gondoltam, megosztom veletek, hogy hogy is állok éppen.
    Itt a tabella:

Sajnos a helyezésem nem egyenlő a megfelelővel, legalább is számomra, hisz a vezetőség nem harapja le a fejem, egész elvannak ezzel a pozícióval is.

Itt vannak az eddigi meccseim:

Valójában az előszezonban rontottam el azt, hogy nem fordítottam elég figyelmet a taktika begyakorlására, így az a szezon elején csak "megfelelően", mostanára hála égnek már "rutinosan" megy.

A sérülések kikerülésével sem voltam top helyzetben. Szegény Hamsík, egy elég fontos kulcsemberünknek volt sokszor baja. Szeptember körül lesérült körülbelül másfél hónapra. Mikor ez letelt, másnap a Szlovák edzőtáborban sérült le újabb másfél hónapra. Ez egy kicsit kiverte nálam a biztosítékot. Amikor újra felépült, egy kicsit lecsökkent Match Sharpness-szel, de beraktam a kezdőkeretbe, mondván, egy kicsit játszatom, aztán lecserélem. Az első 10 percben lesérült megint. Ez valószínűleg az én rossz döntésem miatt sikerülhetett, hisz tudniillik, ha a Match Fitness 81% alatt van, nagyon nem ajánlott játszatni a játékost!!!

És most jelenleg az Európa Ligai első helyezésemet próbálom bebiztosítani a Panathinaikos elleni felkészüléssel, ami nem lesz nagyon nehéz, elég csak ránézni a csoportomra. Itt a tabella:

Igazából ennyi lenne egyelőre, valószínűleg még leírogatom a történéseket ha bárkit érdekel. Kívánjatok sok szerencsét! :D