A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Lancelot1983
    végül Arouca ellen nem tartalékoltam stabil kezdő ment ki kontrával idegenben, ehhez képest voltak helyzeteink azért, de második félidő 52. percében megszerezték vezetést, addig szerintem jobbak voltunk és gólt is kellett volna szereznünk, utána viszont nem agyon volt helyzetünk 20 perccel a vége előtt cseréltem kettőt ők már a góljuk előtt kihasználták mind a 3 cserét meg fáradtabbnak is tűntek, így a DM-t feltoltam MC-be és támadás taktikára, 88. percben sikerült az egyenlítés

jött a hosszabbítás, maradtam támadáson, mert az elelnfél nagyon fáradnak tűnt és még cseréltem is egyet, de ennek ellenére 1-2 kidolgozott akciónk volt csak nekik több, jöttek a 11-esek és az első kettőt kihagyták sajnos mi is a másodikat, de utána nem hibáztunk ők igen és elődöntőben pacos lesz az ellenfél, másik ágon benfica-braga utóbbinak és pacosnak csak a kupa jelenthet nemzetközi szereplést, de remélem azért benfica jut be velünk együtt a döntőbe, akkor garantált lenne nekünk az EL

porto elleni bajnokira úgy került, sor, hogy 13 napon belül ez volt az 5. meccsünk plusz 1 hosszabbításos, ráadásul, ami érdekes kupa eltiltást viszik magukkal bajnokira a játékosok, így két szélső hátvédem eltiltva valamint, másik jobb hátvédem sérült volt éppen, így a 3. számú kezdett, sajnos brahimi akkor szívatta meg amikor csak akarta, 0-3 a vége, hízelgő ránk nézve az eredmény ráadásul 67. perctől emberhátrányban 2 perccel előtte használtam ki utolsó cserém, de nem volt esélyünk a döntetetlenre sem egy pillanatig sem
    3. helyre visszaestem benfica meg 1 pontra megközelített, 4-6 helyért lesz nagy csata köztem Arouca, madeira valamint belenenses között szerintem, meg kérdéses braga tud-e tökéletesen hajrázni a 15. helyről és 20 kb 15-20 pont hátrányról