A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Lancelot1983
    fél távnál az állás: tabella
    szerintem, most ez a legjobb 5 csapat sorrend még kérdéses, tavaly ez a csapat csak más edzővel 55 ponttal lett 5. remélem ezt azért megcsípjük, nem lesz könnyű, mert az idegenbeli sorsolásunk, eddig könnyebb volt és csak nagy mázlival nyertünk sokszor
    nagy meglepetés, a braga, belenenses, rio ave és marítimo gyengélkedése is

kupában sikerült 1-0-ra legyőzni a sportingot, nem tudom, hogy, de így 8 között vagyunk, de ott pechünkre megkaptuk a mumus Aroucát, bajnokságban is szarrá vertek minket egyetlen hazai pályás vereségem, esélyem nem volt, de már FM2015-ben is nagyon tudtunk örülni, ha egy x-t elcsípünk ellenük, mert győzelemre nem sok esély volt, benfica, braga, madeira, pacos egy másodosztályú és egy harmadosztályú csapat van még ott a 8 között, a harmadosztályú érdekes, mert első körben megverte a trofensét hosszabbítással és 3. körben megint megkapták a trofensét és büntetőkkel jutottak a 16 közé ott egy másodosztályút vertek, viszonylag könnyű sorsolásuk volt, következő körben idegenben benfica ellen bizonyíthatnak :)

liga kupában, a legkönnyebb csoportba kerültem, de első csoportmeccsen már el is dőlt, h nem jutunk tovább, mondjuk ott csak a cserék, vagy akik még oda sem férnek be, azok játszanak

most lesz kupa meccs Arouca ellen idegenben utána 3 nap múlva porto ellen hazai, nem tudom melyikre pihentessen a játékosaim, mert 3 napja meg bajnoki volt sőt azelőtt 3 nappal is meg azelőtt 3-al is, 13 nap alatt van most 5 meccs

Utoljára szerkesztette: Lancelot1983, 2016.07.27. 22:51:36