A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Lancelot1983 #102903 csak nem bírtam ki, hogy ne kezdjek egyet a Guimaraes csapatával, 10 forduló ment le, szerintem FM2016 még sosem álltam ilyen jól egyik csapatommal sem talán
Tabella
Meccsek
Igazából, nem tudom, mi lehet a titok a váratlan jó szereplésünknek, 6 játékost igazoltam, ebből 5 játékost a cserepadra, egyedül a 34 éve csatár lett kezdő, de ő meg kritikán aluli formát hoz eddig: Csatár játszatom lesipuskásként, kimondott támadóként, szélsőknek ki van adva, hogy "float" beadásokat adjanak neki, hogy a 17-es fejelését és 18-as befejezéstét ki tudjam használni, de a 3 góljából 1 fejes van az is pontrúgás után, szal itt kicsit tanácstalan vagyok vele kapcsolatban, pedig még fejlődőképes is
tehát támadójátékunktól nem vagyok elragadtatva, meg jó pár idegenbeli meccsen, az ellenfelek jobban játszottak, de szerencsével nyertünk, védelem viszont tényleg masszívnak tűnik, mondjuk 2 DM-el illik is, példa erre a legutóbbi Benfica elleni győzelem 41. percben 1-0-nál kiállítás nálunk, utána kb percenként volt támadása az ellenfélnek és 2 percenként kapura lövése és megúsztuk 1 góllal sőt a végén 90+2. percben egy kontrával megnyertük a meccset, megint szerencsénk volt, fiatal 20 éves kapusom is jó előző szezonban már B csapatban játszott 4 meccset, így rutin megvan
igazolási időszak zárása előtt eladtam még 2 tehetségemet, 3,3M illetve 2M fontért, így remélhetőleg pénzügyi helyzet stabil lesz
Utoljára szerkesztette: Lancelot1983, 2016.07.23. 13:03:01