A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Lancelot1983 #102804 közben én is megtaláltam új csapatomat, amely nem más, mint a dunfermline fc
league 1-ben szerepel, ami a 3. osztálynak számít skóciában és a klub már szebb napokat is megélt, igazából azért esett rájuk a választásom, mert megláttam a gyönyörű lila színű idegenbeli mezüket, valamint a klubot 1885-ben alapították, és hogy a párhuzamot tovább folytassam, legendás játékosa volt a klubnak kozma istván, aki az újpestnek is
a klub a 60-as években élte fénykorát (újpest 70-es években többek között), 2 skót kupa győzelem, és kek 3. hely (döntőbe jutásért a döntőben barcelonát verő slován bratislativától kaptak ki 2-1-es összesítéssel, pedig a sorozat elején 10-es küldték haza apoelt és 4-essel olympiakost.) és 62-ben, hogy az újpesti szálat folytassam, volt egy újpest- dunfermline kek negyeddöntő 4-3 20 perc után 0-2 volt
vezetőség 1. helyet vár el, ebben a karrierben igenlédiósokat nem fogok alkalmazni a személyzetben sem, ennek megfelelően, megszabadultam 3 angol és egy marokkói kulcsjátékostól, keret most kicsit vékony, ráadásul egy játékosom 6 hónapra kidőlt, mások meg majd most jönnek vissza 3-4 hónapos kényszerpihenőből, fura mód középső védők nagyon gyengék, pedig ők a keret legjobb játékosaik
eredmények eddig utolsó 2 kupa meccsen az első gólokat mindig az 1. percben kaptuk, bajnoki meccseken, mindegyiken rengeteg helyzet volt itt is ott akár fordított eredmények is lehettek volna, főleg a peterhead ellen :)
taktika van egy támadó is, de ott még van pár dolog, ami finomításra szorul, így azt csak ritkán játszom
wallace eredetileg, nem volt tervben, hogy megtartsam, de az egyik kiszemeltemre utolsó pillanatban lecsapott a wigan és elhappolta előlem, és csak utolsó pillanatban döntöttem, hogy kezdőben és nem cserepadon kezd, brutálisan jó eddig sokkal jobb, mint az éktársa pedig neki kéne jobbnak lennie
kedvenc játékosom, mondjuk williamson a jobb hátvéd, aki a 4 hónapja sérült reid helyett játszik, nem tudom, mi lesz ha reid visszajön, mert neki sokkal jobbak a statjai
most kb 1 hónapig nem tudok nagyon játszani, ezért is írtam ezt a hosszabb bevezetőt