104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
BJanko57 #102819 De jó, köszönöm, az Újpestnél ki fogom próbálni :) -
az szép,Sané 2026-ban még mindig a Schalkéban nyomja :O
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.06.10. 18:16:27 -
korbin555 #102817 Jól feltört valaki:
-

-
Warlock
Puskás
BJanko, ha ajánlhatok 2 taktikámat. Az első 442, a második 4231. -
BJanko57 #102814 Nem sikerült kivárni a szezon végét a Mariehamn-nál, 12 meccs alatt 9 pontot sikerült összeszedni (1-6-5), a különbség 11 pontra nőtt, így a szezon vége előtt "elvesztettem a bizalmukat a tarthatatlan eredmények miatt".
A védők és a kapus kivétel nélkül az összes mecccsen legalább egyszer csak nézték hogy gólt kapunk, ha rúgtunk is gólt, azonnal egyenlítettek, nincs ötletem, tehetetlen vagyok, lehet nem kellene erőltetnem a 4-2-3-1 felállást, vagy nem is tudom... Viszont végre nem kaptunk lapokat :)
Így most munka nélkül vagyok, keresek egy másik csapatot, akit lehúzhatok ;) -
smylie #102813 Igen a játék elejétől viszem a válogatottat is,
Nem is nehéz velük, a selejtezőkön, második harmadik helyen megvan az EB, VB de ott csoportkörnél tovább már nem megyünk :)
Viszont ott voltunk a 2020-as olimpián is. :)
Persze ott is a csoportkör volt a végállomás! :) -
Rudee #102812 A Mariehamn egész használható csapat. Ha netán kiesel, de persze emelt fővel, akkor se biztos hogy repülsz. A másodosztályt meg simán behúzod, ott az a csapat kimagasló lenne/lesz.
Szerk.: 18 meccsed van, bőven jó lehet, ha csak a KTP-t meg tudod verni még kétszer. A botladozók ellen jönni fognak a pontok, főleg a hazai meccsekre feküdj rá.
Utoljára szerkesztette: Rudee, 2016.06.08. 17:39:55 -
BJanko57 #102811 Végül is lemondtam az olasz kiscsapat menedzseri posztjáról, utolsóként kiesett-visszaesett a csapat a harmadosztályba, de szerintem ki is rúgtak volna, ha végigvárom az idényt, 7 győzelem és négy döntetlen mellett 25 vereség után fejeztem be sehova se vezető karrierem a Santarcangelo csapatánál.
Új mentéssel, munkanélküliként kezdve (finn/magyar/lengyel bajnokságokkal) fél év pihenés után a finn IFK Mariehamn csapata keresett meg, én pedig jobb híján - na meg a kíváncsiság miatt - elfogadtam. Az utolsó helyen tanyáznak 15 meccs után, 8 pontos hátránnyal a KTP előtt, 7 sérülttel, meglátjuk mi lesz a vége. -
Nagyon régen írtam beszámolót, így néhány szezont csak egy-két képben mutatok be. Viszont a 2025/2026-os idényt jobban kibontom.
Akit érdekel a Fradis menetelésem. -
Peti2400 #102809 thanks -
korbin555 #102808 A PA értékét 110 és 140 között bármire generálhatja a gép. Nálad ott lehet a maxon. Szerencse kérdése, ahogy mondod.
Ha jól látom a magyar padot is melegíted? Hívtak engem is 2022-ben, de ilyen Don Quijote küldetésre nem vállalkozom. Annyi nyugtatót egy orvos sem írna fel, amennyi kellene hozzá. -
smylie #102807 Nálam picit szerencsésebb. :)
Utoljára szerkesztette: smylie, 2016.06.08. 06:46:51 -
korbin555 #102806 Ezzel tudok szolgálni:
-
Peti2400 #102805 Valaki pár képet Balogh Norbert-ről 25-26 éves korában.
-
Lancelot1983 #102804 közben én is megtaláltam új csapatomat, amely nem más, mint a dunfermline fc
league 1-ben szerepel, ami a 3. osztálynak számít skóciában és a klub már szebb napokat is megélt, igazából azért esett rájuk a választásom, mert megláttam a gyönyörű lila színű idegenbeli mezüket, valamint a klubot 1885-ben alapították, és hogy a párhuzamot tovább folytassam, legendás játékosa volt a klubnak kozma istván, aki az újpestnek is
a klub a 60-as években élte fénykorát (újpest 70-es években többek között), 2 skót kupa győzelem, és kek 3. hely (döntőbe jutásért a döntőben barcelonát verő slován bratislativától kaptak ki 2-1-es összesítéssel, pedig a sorozat elején 10-es küldték haza apoelt és 4-essel olympiakost.) és 62-ben, hogy az újpesti szálat folytassam, volt egy újpest- dunfermline kek negyeddöntő 4-3 20 perc után 0-2 volt
vezetőség 1. helyet vár el, ebben a karrierben igenlédiósokat nem fogok alkalmazni a személyzetben sem, ennek megfelelően, megszabadultam 3 angol és egy marokkói kulcsjátékostól, keret most kicsit vékony, ráadásul egy játékosom 6 hónapra kidőlt, mások meg majd most jönnek vissza 3-4 hónapos kényszerpihenőből, fura mód középső védők nagyon gyengék, pedig ők a keret legjobb játékosaik
eredmények eddig utolsó 2 kupa meccsen az első gólokat mindig az 1. percben kaptuk, bajnoki meccseken, mindegyiken rengeteg helyzet volt itt is ott akár fordított eredmények is lehettek volna, főleg a peterhead ellen :)
taktika van egy támadó is, de ott még van pár dolog, ami finomításra szorul, így azt csak ritkán játszom
wallace eredetileg, nem volt tervben, hogy megtartsam, de az egyik kiszemeltemre utolsó pillanatban lecsapott a wigan és elhappolta előlem, és csak utolsó pillanatban döntöttem, hogy kezdőben és nem cserepadon kezd, brutálisan jó eddig sokkal jobb, mint az éktársa pedig neki kéne jobbnak lennie
kedvenc játékosom, mondjuk williamson a jobb hátvéd, aki a 4 hónapja sérült reid helyett játszik, nem tudom, mi lesz ha reid visszajön, mert neki sokkal jobbak a statjai
most kb 1 hónapig nem tudok nagyon játszani, ezért is írtam ezt a hosszabb bevezetőt -
BJanko57 #102803 Köszi, sajnos tableten nincs pipa, úgyhogy így marad ez is. -
Rudee #102802 Doll márciusig bírta, 26 forduló után csak tizedikek. Ott is vette át őket egyébként, tehát nem esett vissza a csapat.
És akkor az YPA. Múlt nélküli csapat, most szerepel először a másodosztályban. Érdekesség, hogy kapcsolatban áll a Swindonnal, játékost sajnos nem küldtek. Igaz, be sincs töltve Anglia, mint játszható nemzet.
A keretben volt egy rakás lejárt szerződésű játékos, hatan el is mentek. Az első 5 felkészülési meccset 11 játékossal játszottuk, mert annyian maradtak. Az időközben megcsípett játékosok csak az átigazolási időszak kezdetén csatlakoztak, rögtön nyolcan. Van köztük észt, nigériai és elefántcsontparti is, de semmi komoly. Egyelőre nem túl vonzó a klub, de majd az lesz. Remélem
A barátságos meccsek rendre kisebb csapatok ellen játszódtak, ennek is köszönhető hogy 9-ből 8 győzelemmel végződött. Ezen időszak végéhez közeledve jött 3 kihívás is az élvonalból. Az Oulu, az SJK és a RoPS is szeretett volna megmérkőzni velünk. Előbbi nem jött össze, mert túl közel volt a kupameccs. A RoPS ellen elszenvedtük az első vereséget, de emelt fővel vonulhattunk le. A 6. percben lesérült az előző 9 meccsen 10 gólt és 5 gólpasszt jegyző csatárom, majd a hátrányba is kerültünk. A szünet előtt a védekező középpályás pirosat kapott, de tartottuk magunkat a hátralévő mintegy 55 percben, így maradt a 0-1. Ez szerintem teljesen jó eredmény ellenük. Az SJK elleni meccs még hátra van, aztán kezdődik a bajnokság.
Az említett kupameccsen idegenben jutottunk tovább a SoVo csapatán, 0-2 lett. A következő körben a KTP jön, ellenük nem lesz egyszerű, mert mégis a tavalyi bajnokcsapatról van szó. A Liga Kupában a HJK-val kétszer is ikszeltek.
Folyt köv. pár bajnoki után. -
Rudee #102801 Hát még én
-
Alapból igen, de kiveheted a pipát és akkor lehet több.
@Rudee: örülök, hogy maradsz ebben az egzotikus közegben. -
Rudee #102799 Pörögnek az események. Lepörgött pár hónap elég eseménytelenül. Az NB3-ból konkrét megkeresés nem jött, de nem is volt szimpatikus csapatnál üresen a kispad. Az utódom kilencedik helyen zárt a RoPS-szal, az igazolásaim alapemberei voltak. Hazard-ot viszont nem tudta hova rakni, mert ugyan játszott, de 6.77-tel zárt 29 meccsen, ami a szezon elejéhez képest (~7.20) nagy visszaesés.
A korábban említett Doll visszatért az NB1-be, a Vidi nevezte ki 4 vagy 5 forduló után.
Én meg a finn másodosztály két újoncát szemeltem ki. Az Atlantas edzővel együtt jutott fel, az FC YPA viszont nem. Az interjú sikerült, így Novák Dezső újra jól keres
Részletek később... -
BJanko57 #102798 A karrierem elején azt hiszem hiba volt csak az olasz bajnokságot választanom, meg most kissé meguntam a pofozógép szerepét a másodosztályban (eddig 9 meccsből 2GY 1D).
Indítanék párhuzamosan még egy játékot, szerintetek melyik 3 országot érdemes választani? (FM Touchban ugye max 3 országot lehet választani az elején.) -
Lancelot1983 #102797 köszi, igen asszem drill crosses volt, csak ez a whipped azt hittem valami új, még nem találkoztam ezzel a szóval -
korbin555 #102796 Olvasgasd ezt. A 14 taktikai kézikönyve, lefordítva. Sok dolog érvényes most is.
Whipped crosses robbanékony csatárokkal jó. Pl. poacher üresbe mozgás képességekkel. Becsavarják a szélsők a labdát a védők mögé, frankó csukafejeseket lehet így néha összehozni. (Asszem a 14-ben még drill crosses volt, de ugyanaz.) -
Rudee #102795 Azt még hozzá tenném, hogy a főváros közeli csapatokat azért néha kidobja a nyugati csoportba, mert az ország keleti feléről sokkal több csapat szokott az NB3-ba kerülni. De IRL is számtalanszor szerepelt a Dorog, a Csepel vagy épp az Érd nyugaton. -
Rudee #102794 Szívesen! Nem nehéz beállítani, de rá kell szánni 3-4 órát. A minap facebookon publikált megye 2-es kiegészítőt megnéztem, ott van csapat akinek a régi Hungarian Division 2 - West van beállítva. Kár, hogy évek óta megszűnt az a rendszer. Arról nem is beszélve, hogy az NB3 ott sincs beállítva, ergo simán lehet Pécs-Sopron meccs a Keleti csoportban. Szerintem az kicsit illúzióromboló tud lenni :) -
Lancelot1983 #102793 köszi szépen, valóban ezt nagyon csúnyán benéztem, azt gondoltam, mivel 3. helyen ott volt, hogy kimondott támadót is tud játszani, gondoltam kicsit jobban gyakoroltatom vele ezt a posztot edzéseken, és fél év alatt tökéletes lesz, persze, úgy gondoltam, hogy azért addig is lövi majd a gólokat
célemberes taktikával azt hiszem még sosem játszottam, így most sem akartam, de hogy ilyen sok galibát tud okozni egy ilyen aprónak tűnő (ami persze valóban elég komoly) részlet, azt nem hittem volna, de majd egyszer valamikor elölről kezdem ezt a karriert és megpróbálom célemberként alkalmazni, egyébként austria salzburgos mentésemben is csúnyán benézte az edző, mert 24 meccsen 2 gólt rúgott, de neki legalább volt annyi esze, hogy télen hozott helyette egy másikat, aki már rugdosta a gólokat
köszi valóban ez a float crosses, ami kell vagy kellett volna nekem, az alatta levő whipped crosses mit jelent?
valamint van az exploit the left flank, hogy bal szélre passzoljunk minél többször, és felette van clear ball to flanks, hogy minél hamarabb tisztázzunk üres területre a szélekre a támadók számára, szerinted üti egymást a két utasítás?
Utoljára szerkesztette: Lancelot1983, 2016.06.04. 19:32:23 -
korbin555 #102792 Köszi az NB3-at. 
Csepelen melóztam, tényleg minden kieső a helyére került. 8 szezon után sajnos ezt is meguntam, és kukáztam. Mindig akkor unom meg, mikor könnyű lesz. Első évben majdnem lapátra tettek, október-novemberben 8 meccses mélyrepülés, közte 4 meccses vereségsorozat, és 14. hely. A téli szünet, és néhány kölcsönjátékos mentette meg az irhámat. Végül 5. hely lett, következő szezonban pedig már sima feljutás. NB2 egyből átugorva, NB1 újoncként bajnok. Fradi akkor esett ki, mikor feljutottam. 5. szezonban kiesett a Vidi is. Mögöttem meg 3x lett 2. a Budaörs.
Pár BL csoport, és egy EL negyeddöntő volt még amit elértem. Mire tényleg real force lett volna a társaság, meguntam.
Még egy karriert nem voltam képes elvinni 10 szezonig. Példa nélküli nálam. A 14-ig a 20 szezont is mindig megcsináltam a Haladással.
A lapátra tett kollégáknak pedig, fel a fejjel. Nem is menedzser, akit nem rúgtak ki párszor.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2016.06.04. 19:22:55 -
korbin555 #102791 Közben már írtam, mikor kivágtak. De nem írom át, így talán még érdekesebb.
"ha a csatárom célember lenne" Márpedig Mourao az, és semmi más. Bármi mást játszatsz vele, tőle gólokat, a csapattól pedig pontokat veszel el. A statisztikáiból viszont az is látszik, hogy alsó ligás falu bikája, a 3. osztály felett már mindig szenvedett. A sorsa a szélsőid kezében van. Ha nem állnak a helyzet magaslatán, halálra van ítélve. Nincsenek meg a képességei, hogy egyedül feltalálja magát. De megvannak hozzá a képességei, hogy lebirkózza a védőket, lefejelje a labdákat. Egyébként pedig a "float crosses" amit keresel.
Float crosses: "Azt kéri a csapattól, hogy magas labdákkal próbálkozzanak, a beívelésekkel a jól fejelő társakat keressék. Előnyös lehet, ha sok magas és erős játékosod van, akik könnyebben megnyerik a légi csatákat." Na most ha 500 beadásból 50 fejbe találja a célembert, akkor biztos nem 2 gól+2 gólpassznál tartana.
Átképezni meg ilyen szerény képességű játékosokat minek? Nem átképezni kell őket, hanem azt játszatni velük amit tudnak. Ha target man, akkor azt. Mourao bácsiból a büdös életben nem lesz advanced forward, hiába erőszakolod meg szerencsétlent. Ha 16 éves korában megtanulta volna, akkor sem. Erőcsatár és kész. A fizikai erő, ugrás, fejelés messze a legjobb képességei, használd ki. Ha pedig mindenáron advanced forward kell, nem ő az embered.
Kezdem érteni, hogy miért szenvedsz... -
Lancelot1983 #102790 üdv a klubban :) engem is kirúgtak 1 pontra voltunk a kieső helytől és a tök utolsótól hazai pályán vesztettünk, úgy hogy támadáson voltam végig és 2 kapra lövésünk volt nekik meg vagy 10, aztán főnöki megbeszélés és vége, csatárjaim azóta vagy 8-9 meccs telt el 1 gólt tudtak összehozni, úgy látom ez az FM2016 okozza az eddigi legnagyobb kihívást nekem FM-ek közül -
Rudee #102789 Jön egy egyszerű válasz, miért is szeretem a finn bajnokságot: mert itt minden percben minden változik.
Az Inter Turku kiegyenlített meccsen lett 0-0 a vége. A 92. percben Sagna egy az egyben mehetett a kapusra, de telibe verte a bal oldali kapufát, a labda meg inkább oldalra pattant.
A TPS ellen hiába volt mezőnyfölény és helyzetek, szintén 0-0.
Az SJK ellen esélytelenként vezettünk elég sokáig, de persze a semmiből megmentettek egy pontot.
A KuPS kivégzett, 0-4. Az első két helyzetet belőtték (8. percig), akkor már hiába cseréltem. A hajrában lőttek még kettőt.
A JJK ellen megint viszonylag jó játék az első fél órában. Ekkor az egyik védő egy felívelést elnéz és a támadót Böde-módra kidobja a kontinensről, piros lap. Innen semmi esély, mert lekontráznak, 0-3.
Főnöki megbeszélés, mert nem megy a csapatnak. Oké, majd legközelebb jobb lesz.
Jaro-RoPS: Hazard felépült teljesen, kezdő és a negyedik perctől vezetünk is, a második félidőben jön a második. Csak hogy rossz kapuba, 3 védő egy rakáson, egyiket zavarta hogy ott a labda, hát hátrébb passzolta. A kapuba... A vége 1-1, meccs után Novák Dezső már munkanélküli
Június van, jönnek majd az ajánlatok an NB3-ba feljutóktól. De lehet maradok északon. -
Rudee #102788 Ha a beadásokkal próbálkozol, akkor szerintem lehetne elől 2 csatár, nagyobb esély lenne velük. Vagy legalább 2 középső kp (akár CAM, akár CM) menjen fel a támadásokkal, azt egyénibe be lehet állítani. Feltehetően nincs beállítva, ezért érkezik csak a másik szélső.
A fejre ívelős lehetőséget is csak pontrúgásoknál láttam beállíthatóként. -
Rudee #102787 Egyébként annyira feltűnő, hogy szegényt Doll-t szinte mindig kirúgják. Ha december magasságában nem elsők, akkor repül. Ebben a mentésben pl márciusig bírta. Őt követte László Csaba, egy éveig trónolhatott. Utána Supka 258 napig, most a Gyirmót egykori asszisztense, Krecska János vezeti őket. A Vidi három bajnoki címe után végre behúzták az NB1-et meg a kupát is. Nemzetközileg a Vidinek jött össze egy EL csoportkör 2016/17-ben. A Honvéd 3 meccsel a vége előtt kieső helyen áll az NB2-ben :D De a Győr, a Pécs és a Kaposvár is csak vergődik a harmadosztályban, utóbbi már ki is esett. -
Lancelot1983 #102786 visszafogott védőkkel játszom védekező szerepkörben
igazából elég egyszerű a taktikám, kiadni a labdákat a 2 szélső támadó középpályásnak, akik támogató feladatkörben vannak és ők pedig adják utána szépen be, a kimondott támadó csatáromnak támadó illetve a támadó szerepkörű középső támadó középpályásomnak, én úgy érzem szép számmal jönnek a beadások a szélekről, védők részéről is, mondjuk főleg a bal szélről, de gondolom ez amiatt van, mert a baloldali védekező középpályásom támogató a jobboldali meg védekező feladatkörben van, és meglepő módon nem a csatár meg a középső támadó középpályásom érkezik legtöbbször a labdákra, hanem a másik szélsőm, ő már 9 gólos
csatárjaim, igazából, ha odaérnek, akkor rendszerint kihagyják a helyzeteket, meg nem az elsődleges szerepkörük a kimondott támadó, hanem, csak a 3. de év eleje óta fokozatos átképzésen vannak, nem tudom, hogy ez is okozhatja-e a gólképtelenségüket, ezért gondoltam lehet elsődleges szerepkörében cél emberként kéne játszatnom, csak nem tudom, hogy hol lehet beállítani, hogy akkor főleg őt játsszák meg, meg inkább fejre kéne adni neki a labdákat, mert ilyen jan koller típusú a srác
-
Rudee #102785 Nos, folytattam.
A kupában egy meccs jutott. Rögtön kifogtam egy ellenfelet szintén az élvonalból, 0-2 lett a JJK ellen. Itt nem is voltak terveim.
A bajnokságban a HJK elleni nyitómeccs megfelelt a várakozásoknak, kapusunknak köszönhetően "csak" 0-3. De idén még nem őket kell megverni. A második körben félidőben kellett változtatni, mert 2 védő is siralmas volt. Viszont jó húzás lett belőle, mert a szünet után Hazard duplájával sikerült fordítani és győzni a jóval esélyesebb Mariehamn stadionjában. Utána megint idegenben szerepeltünk, most a VPS ellen. Megint hátrányból jöttünk vissza, mindenki elégedett lehetett a megszerzett 1 ponttal. A változatosság kedvéért a negyedik fordulóban is idegenben játszottunk. Az AC Oulu ellen olyat művelt a két középső védőm a fordulás után, amit még nem láttam. Nem túl gyors támadásoknál együtt léptek ki az egy árva csatárra, így mindkétszer a felfutó balszélső került ziccerbe. A vége sima 1-3, pedig sokkal több volt a meccsben... otthon szét kell csapni őket.
A legutóbbi meccs végre újra otthon, ellenfél a tavalyi 6. és kupagyőztes Lahti. Felemás meccsen igazságos 1-1.
Érdekesség, hogy az utolsó 2 meccsen a MoM ugyanaz a játékos lett. Előbb az Oulu, majd átigazolása után a Lahti játékosaként. Lehet le kéne igazolnom? :D
Menet közben lezárult az átigazolási időszak is. Volt még mozgás a korábban posztolt képhez képest. Először valami migráns ügynök beajánlott egy afrikai játékost Törökországból, Ő nem jött végül, mert van fontosabb poszt is ahol kell erősíteni. Viszont szétnéztem az ügyfelei között, így rábukkantam egy szenegáli csapatra, ahonnét el is hívtam 5 játékost is próbajátékra. Végül kettőt igazoltam le végleg, de a többiek is szem előtt maradnak. Ez amúgy ritka lehetőség, mert scout-ot Afrikába nem tudok küldeni, viszont ügynökökön keresztül rá lehet találni 1-2 jobb játékosra. Hasonló úton érkezett egy brazil védő is, bár az esetben pont Ő volt az ajánlott játékos. Gondoltam, hogy ha van a csapatban egy Hazard, akkor akad hely egy Hulknak is :D
A szenegáliak közül Sagna reményeim szerint pótolni tudja majd a HJK-hoz távozó Ibiyomi-t. Diarra nem egy extra így elsőre, de látok benne fantáziát. Nikkari (29) és Tshibasu (28) helyett fiatalabbakat játszatok, mert elvárják és nem is rosszabbak. Az értük kapott összeg minimális, de a fizujukon spórolunk. Amúgy is arra készülök, hogy a június végén lejáró szerződésű játékosok közül érkezik 1-2 (jelenleg május 10. van). Hamarosan csatlakozik a Győrbe visszakölcsönzött Vida, így szélsőket kell keresnem elsősorban.
A folytatás nem lesz könnyű, mert a húzóemberek közül az előző meccsen meghúzódó Hazard 4-5 hétre kiesett. Pótlás persze van, de kevésbé minőségi. A meccsek: Inter Turku (o), TPS (o), SJK (i), KuPS (i), JJK (o) majd pedig Jaro (i). Ezzel lemegy az első kör, remélem 7-8 pontot sikerül összeszedni még addig. -
Rudee #102784 Fedező védőnek pl az emberfogása alapján nem túl alkalmas.
A csatár nem olyan rossz, a korához képest fizikálisan is rendben van. Esetleg a 8-as cselezés lehet a bibi, mert azzal nem biztos hogy minden védőn simán átjut. Bár 13-as helyezkedéssel talán tudja hol a helye. Lehet, hogy az egész taktikában nincs helye ilyen szerepkörnek. Én célember esetén a szélsőket support-ra állítom (meg a 3 középső kp-ból is legalább kettőt), tömjék csak labdával. Bár pont sikerült eladni a játékost, így most erre nem fogok törekedni, amúgy se szeretem.
Régen valóban volt ilyen utasítás, most nem láttam. -
Lancelot1983 #102783 köszi a választ, igen kicsit lehetne agróbb, de a többi statja alapján azért jóval többet várnék tőle, de idén már nem nagyon játszik 3-4 hónapra kidőlt, így csak 2 hátvédem maradt becsúszva szerel az egész csapat :) általában ezt nem játszom meg gyenge csapattal, azért tettem kivételt, mert főleg a két védekező középpályásom hozza a meccsenkénti 1 sárga lapot, de a cseréik is egy szinten vannak velük majdnem, így nem gond ha 5 meccs után pihennek kicsit.
egyik csatárom a másiknak gyengébb statjai vannak valamivel, hát a támadó középpályásaim sem annyira gól veszélyesek, egyik 20 meccs 1 gól a másik 14 meccs 3 gól, 7-es osztályzatokkal, a szélső támadó középpályásaim a védekező középpályásaim illetve a szélső hátvédeim játszanak nagyon jól, de biztos, hogy valamit a csapat taktikai utasításában szúrtam el, majd próbálok rájönni mit, ha addig nem rúgnak ki
egyébként, egy kérdés, nem szoktam cél emberrel játszani, de ha a csatárom célember lenne, régebbi verziókban, volt olyan, hogy be lehetett pipálni csapatutasításnál, hogy célember használata és hogy fejre vagy lábra kapja a labdákat, de ebben az új verziós csapatutasításban ilyet nem találok, van ilyen? vagy ilyet már nem lehet/kell beállítani?
Utoljára szerkesztette: Lancelot1983, 2016.06.04. 13:52:46 -
Rudee #102782 A védőből talán egy kis agresszivitás hiányzik. Próbáld meg beállítani neki, hogy becsúszva szereljen és folyamatosan játszasd sima középhátvédként védekező mentalitással. A csatárokhoz nehéz mit hozzászólni a tulajdonságokat nem ismerve, de kétségtelenül gyengék a statok. Egy támadó középpályás gólveszélyesebb lehet, ráadásul nem 6.7 körüli átlaggal.
Segíthet, ha megnézed hogy nem ütközik-e egy-két csapat- illetve játékosutasítás. -
Lancelot1983 #102781 valamit taktikában nagyon elrontottam, mert ilyet még én nem láttam 1 csatáros játékban a kezdő és csere csatárom teljesítménye:
csere csatár
kezdő csatár
de ezt még nem is lett volna olyan nagy gond, kezdő közép hátvédem megsérült és beállt helyette ő, és elkezdtük sorozatban kapni a gólokat, ilyen statokkal betlizi végig a meccseket: hátvéd
úgy néz ki sikerül még egy csapatot kiejtenem, ha nem változik valami
Utoljára szerkesztette: Lancelot1983, 2016.06.04. 12:12:31 -
Oh, köszi szépen
, nem gondoltam volna hogy van magyar!! Zsír