A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Lancelot1983
    köszi szépen, valóban ezt nagyon csúnyán benéztem, azt gondoltam, mivel 3. helyen ott volt, hogy kimondott támadót is tud játszani, gondoltam kicsit jobban gyakoroltatom vele ezt a posztot edzéseken, és fél év alatt tökéletes lesz, persze, úgy gondoltam, hogy azért addig is lövi majd a gólokat
    célemberes taktikával azt hiszem még sosem játszottam, így most sem akartam, de hogy ilyen sok galibát tud okozni egy ilyen aprónak tűnő (ami persze valóban elég komoly) részlet, azt nem hittem volna, de majd egyszer valamikor elölről kezdem ezt a karriert és megpróbálom célemberként alkalmazni, egyébként austria salzburgos mentésemben is csúnyán benézte az edző, mert 24 meccsen 2 gólt rúgott, de neki legalább volt annyi esze, hogy télen hozott helyette egy másikat, aki már rugdosta a gólokat

köszi valóban ez a float crosses, ami kell vagy kellett volna nekem, az alatta levő whipped crosses mit jelent?
    valamint van az exploit the left flank, hogy bal szélre passzoljunk minél többször, és felette van clear ball to flanks, hogy minél hamarabb tisztázzunk üres területre a szélekre a támadók számára, szerinted üti egymást a két utasítás?
    Utoljára szerkesztette: Lancelot1983, 2016.06.04. 19:32:23