A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Lancelot1983 #102786 visszafogott védőkkel játszom védekező szerepkörben
igazából elég egyszerű a taktikám, kiadni a labdákat a 2 szélső támadó középpályásnak, akik támogató feladatkörben vannak és ők pedig adják utána szépen be, a kimondott támadó csatáromnak támadó illetve a támadó szerepkörű középső támadó középpályásomnak, én úgy érzem szép számmal jönnek a beadások a szélekről, védők részéről is, mondjuk főleg a bal szélről, de gondolom ez amiatt van, mert a baloldali védekező középpályásom támogató a jobboldali meg védekező feladatkörben van, és meglepő módon nem a csatár meg a középső támadó középpályásom érkezik legtöbbször a labdákra, hanem a másik szélsőm, ő már 9 gólos
csatárjaim, igazából, ha odaérnek, akkor rendszerint kihagyják a helyzeteket, meg nem az elsődleges szerepkörük a kimondott támadó, hanem, csak a 3. de év eleje óta fokozatos átképzésen vannak, nem tudom, hogy ez is okozhatja-e a gólképtelenségüket, ezért gondoltam lehet elsődleges szerepkörében cél emberként kéne játszatnom, csak nem tudom, hogy hol lehet beállítani, hogy akkor főleg őt játsszák meg, meg inkább fejre kéne adni neki a labdákat, mert ilyen jan koller típusú a srác