A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Lancelot1983 #102783 köszi a választ, igen kicsit lehetne agróbb, de a többi statja alapján azért jóval többet várnék tőle, de idén már nem nagyon játszik 3-4 hónapra kidőlt, így csak 2 hátvédem maradt becsúszva szerel az egész csapat :) általában ezt nem játszom meg gyenge csapattal, azért tettem kivételt, mert főleg a két védekező középpályásom hozza a meccsenkénti 1 sárga lapot, de a cseréik is egy szinten vannak velük majdnem, így nem gond ha 5 meccs után pihennek kicsit.
egyik csatárom a másiknak gyengébb statjai vannak valamivel, hát a támadó középpályásaim sem annyira gól veszélyesek, egyik 20 meccs 1 gól a másik 14 meccs 3 gól, 7-es osztályzatokkal, a szélső támadó középpályásaim a védekező középpályásaim illetve a szélső hátvédeim játszanak nagyon jól, de biztos, hogy valamit a csapat taktikai utasításában szúrtam el, majd próbálok rájönni mit, ha addig nem rúgnak ki
egyébként, egy kérdés, nem szoktam cél emberrel játszani, de ha a csatárom célember lenne, régebbi verziókban, volt olyan, hogy be lehetett pipálni csapatutasításnál, hogy célember használata és hogy fejre vagy lábra kapja a labdákat, de ebben az új verziós csapatutasításban ilyet nem találok, van ilyen? vagy ilyet már nem lehet/kell beállítani?
Utoljára szerkesztette: Lancelot1983, 2016.06.04. 13:52:46