A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• BJanko57
    Legelőször szeretném megköszönni a segítséget a taktikával kapcsolatban, enélkül nem biztos, hogy így alakult volna az első szezonom :)

A kezdeti sikerek után a szezon felére igencsak elfáradt a csapat, nagyon én sem tudtam mihez kezdhetnék, ennek okán hullámvölgybe kerültünk, és eléggé veszélybe is került az első hely. Úgy alakult a dolog, hogy 10 pontos hátrányba kerültem a Pisaval szemben, mögöttem pedig szorongatott a Spal - L'Aquila - Arezzo hármas, így nem volt szabad hibáznom. A Spal-t szerencsére sikerült legyőzni, az Arezzoval viszont a bajnokság végén csak egy 0:0-s döntetlent sikerült kiharcolni, így a Pisatól csak 2 pont különbségre voltam, de az utolsó fordulóban az Ancona is megtréfált egy 1:1-es döntetlennel, így végül nem lettem bajnok.

Természetesen a Pisa is ikszelt az uccsó fordulóban, gólnélküli döntetlent játszott. Ilyenkor van az, hogy mi lett volna, ha...

Ezek után jött a rájátszás, nagyon nagyon el akartam kerülni, de sajnos belecsúsztam. Az első meccsen az Alessandriával csaptunk össze, egy felejthető 1:0-val átléptünk felettük.

Az elődöntő már oda-visszavágós volt, persze, hogy a rivális Spal csapatát kaptuk. A bajnokságban folyamatosan borsot tört az orrom alá, szerettem volna visszavágni, így mindent egy lapra téve abszolút támadó felfogással léptettem pályára a csapatot, iszonyat gyors tempóval, hogy a tüdejüket is kiköpjék, csak küzdjenek, az előző meccsen az első számú csatárom fejsérülést szenvedett, erre a meccsre nem épült fel teljesen, max. 60 percet javasoltak neki.

A hatás nem maradt el, 2:0-ra el is mentek, ekkor állítottam be Guidone-t (ő a fent említett csatárom) és csak szépítenie sikerült a 86. percben, így lett 2:1.

A második meccs borzasztó rugdosódásokkal telített meccs volt, egy védőm be is pirosodott, itt váltottam a megszokott 4-2-3-1-ről 4-4-1-re, úgyis ők mennek, veszítenivalóm nagyon nincs. Aztán a csodával határos módon a 90. percben ismét Guidone bekotort egy gólt, itt azonnal védekezésre kapcsoltunk, időhúzással, meg ami ehhez tartozik.
    A hosszabbításban szereztünk még 2 gólt, ők a legvégén még egyet, így lett 1:3, és így meneteltünk a döntőbe, ahol a Lupa Castelli Romani csapatával találkoztunk, szintén kétmeccses döntő, de rajtuk könnyedén túljutottunk egy 3:0-s összesítéssel (2:0, 0:1), így sikerült a feljutás a Serie B-be.

Sikerült elnyerni az év menedzsere díjat, klubrekordot állítottam fel ezzel a második hellyel is, a legjobb helyezésük eddig a 14. hely volt.