104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
BJanko57 #102779 FM 2016 Touch játszható bajnokságok:
Afrika:
-Dél-Afrika 1/2. oszt.
Ázsia:
-Ausztrália 1.oszt.
-Kína 1/2.
-Hong Kong 1.
-India 1.
-Indonézia 1/2/3.
-Malajzia 1/2.
-Szingapúr 1.
-Dél-Korea 1/2.
Európa:
-Ausztria 1/2.
-Fehéroroszo. 1/2.
-Belgium 1/2/3.
-Bulgária 1/2.
-Horvátország 1/2.
-Csehország 1/2.
-Dánia 1/2.
-Anglia 1/2/3/4/5/6.
-Finnország 1/2.
-Franciaország 1/2/3/4.
-Németország 1/2/3.
-Görögország 1/2.
-Hollandia 1/2.
-Magyarország 1/2.
-Izland 1/2.
-Írország 1/2.
-Izrael 1/2.
-Olaszország 1/2/3.
-Észak-Írország 1/2/3.
-Norvégia 1/2/3.
-Lengyelország 1/2.
-Portugália 1/2/3.
-Románia 1/2.
-Oroszország 1/2.
-Skócia 1/2/3/4.
-Szerbia 1/2.
-Szlovákia 1/2.
-Szlovénia 1/2.
-Spanyolország 1/2/3.
-Svédország 1/2/3/4.
-Svájc 1/2.
-Törökország 1/2/3.
-Ukrajna 1/2.
-Wales 1.
Észak-Amerika:
-Mexikó 1/2.
-USA 1.
Dél-Amerika:
-Argentína 1/2.
-Brazília 1/2/3.
-Chile 1/2.
-Kolumbia 1/2.
-Peru 1.
-Uruguay 1/2.
Ezek közül MAXIMUM 3-at lehet választani, de országon belül bármennyi bajnokságot lehet. Azt még nem tudom biztosan, hogy később, a játék közben lehet-e hozzáadni-elvenni országokat, de szerintem nem lehet. -
BJanko57 #102778 Képet, linket nem tudok feltenni az új regisztráció miatt, de leírhatom :) -
Azt az infót sehol nem találtam még meg, meg tudod mondani, vagy tudsz screenshotot dobni hogy milyen bajnokságok vannak? -
BJanko57 #102776 Én csak ezért cseréltem tabletet :) Kivétel nélkül mindenki azt mondta hogy nem vagyok normális, hogy "csak egy játék" miatt váltok... -
Valóban, most hogy mondod, a PSP-vel még csak emiatt szemeztem is. Most már inkább egy FM Touch-ot fogok szerintem behúzni tabletre az augusztusi nyaralás előtt :) -
A 2006-2008 jelent meg X360-ra meg PSP-re, de aztán X megszakadt. Gondolom nem volt jövedelmező -
sas96 #102773 Tudtommal igen :-) Mondjuk én csak a 2008-ast nyomattam sokat. -
Ilyen tényleg létezett??? 
-
BJanko57 #102771 Nekem sem jobb a helyzet a pénzeket tekintve, átigazolásra 33K £, a fizetés pedig hetente 40K £ :D Ingyen igazolható játékosokkal próbáltam betölteni a kölcsönjátékosok által itthagyott űrt, meglátjuk mire jutok így.
Gratulálok a kinevezéshez ;) -
Ez most érkezett a semmiből. Megtisztelő, ezért elfogadtam, jövőre megyünk a vébére :)
-
Az izgalmas végjáték volt!
Mi pedig ezzel főzünk a portugál I. osztályban, ez harmatosnak tűnik :D
-
Lancelot1983 #102768 szia, persze, de annyi változás van a valósághoz képest, hogy ugye osztrák 2 ligából 2 csapat esik ki a valóságban, itt 3 csapat és az osztrák 3. liga 3 csoportjából a győztesek jutnak fel és így nincsenek rájátszások, így is érdekel? ha igen, akkor hogy tudom neked elküldeni a fájlt? emailben vagy más módon? -
Utley #102767 Szia! Én kerestem osztrák regional liga-t, de nem találtam... Eltudnád küldeni? :) Köszönöm! -
BJanko57 #102766 Legelőször szeretném megköszönni a segítséget a taktikával kapcsolatban, enélkül nem biztos, hogy így alakult volna az első szezonom :)
A kezdeti sikerek után a szezon felére igencsak elfáradt a csapat, nagyon én sem tudtam mihez kezdhetnék, ennek okán hullámvölgybe kerültünk, és eléggé veszélybe is került az első hely. Úgy alakult a dolog, hogy 10 pontos hátrányba kerültem a Pisaval szemben, mögöttem pedig szorongatott a Spal - L'Aquila - Arezzo hármas, így nem volt szabad hibáznom. A Spal-t szerencsére sikerült legyőzni, az Arezzoval viszont a bajnokság végén csak egy 0:0-s döntetlent sikerült kiharcolni, így a Pisatól csak 2 pont különbségre voltam, de az utolsó fordulóban az Ancona is megtréfált egy 1:1-es döntetlennel, így végül nem lettem bajnok.
Természetesen a Pisa is ikszelt az uccsó fordulóban, gólnélküli döntetlent játszott. Ilyenkor van az, hogy mi lett volna, ha...
Ezek után jött a rájátszás, nagyon nagyon el akartam kerülni, de sajnos belecsúsztam. Az első meccsen az Alessandriával csaptunk össze, egy felejthető 1:0-val átléptünk felettük.
Az elődöntő már oda-visszavágós volt, persze, hogy a rivális Spal csapatát kaptuk. A bajnokságban folyamatosan borsot tört az orrom alá, szerettem volna visszavágni, így mindent egy lapra téve abszolút támadó felfogással léptettem pályára a csapatot, iszonyat gyors tempóval, hogy a tüdejüket is kiköpjék, csak küzdjenek, az előző meccsen az első számú csatárom fejsérülést szenvedett, erre a meccsre nem épült fel teljesen, max. 60 percet javasoltak neki.
A hatás nem maradt el, 2:0-ra el is mentek, ekkor állítottam be Guidone-t (ő a fent említett csatárom) és csak szépítenie sikerült a 86. percben, így lett 2:1.
A második meccs borzasztó rugdosódásokkal telített meccs volt, egy védőm be is pirosodott, itt váltottam a megszokott 4-2-3-1-ről 4-4-1-re, úgyis ők mennek, veszítenivalóm nagyon nincs. Aztán a csodával határos módon a 90. percben ismét Guidone bekotort egy gólt, itt azonnal védekezésre kapcsoltunk, időhúzással, meg ami ehhez tartozik.
A hosszabbításban szereztünk még 2 gólt, ők a legvégén még egyet, így lett 1:3, és így meneteltünk a döntőbe, ahol a Lupa Castelli Romani csapatával találkoztunk, szintén kétmeccses döntő, de rajtuk könnyedén túljutottunk egy 3:0-s összesítéssel (2:0, 0:1), így sikerült a feljutás a Serie B-be.
Sikerült elnyerni az év menedzsere díjat, klubrekordot állítottam fel ezzel a második hellyel is, a legjobb helyezésük eddig a 14. hely volt.
-
Lancelot1983 #102765 1. győzelem
na végül a 21. fordulóban lett meg az első győzelmünk a linz ellen, nem vigasztal a tény, hogy ez volt számukra az a meccs, ami után bajnoki álmaik szertefoszlottak, itt reménykedtem, hogy elindulunk felfelé, de nem, taktikában annyi változást csináltam, hogy sima 4-4-2 az egyik középső kp-t automatikusról, támadóra raktam, ha az elejétől fogva, így teszek, akkor több pontunk lenne, de kiesni mindenképp kiestünk volna, csak akkor nem 20, hanem nem tudom 30 ponttal
meccsek
végső tabella
nem rúgtak ki, így harmadik ligában is én leszek az edző, ők is elismerték, hogy edző fenomén vagyok és a keret volt szar :) hosszabbítani nem nagyon akarnak, aki meg igen az jóval több pénzért, mint amit ajánlani tudok, normál helyeken, ilyen gyalázatos teljesítmény után, a játékos simán belemegy a fizetés csökkenésbe, de itt még a jelenleginek többszörösét akarják kapni
nem volt, egyelőre kedvem játékosokat keresgetni (de majd lesz), így a másik 2 párhuzamosan futó mentésemmel folytattam:
Varzim: erről egy kis helyzetjelentés
tabella kicsit csalóka a kép, mert akivel ikszeltünk, vagy megvertük azok gyakorlatilag a kieső régióban tanyáznak, akik a táblázat első felében vannak azoktól kikaptunk, 16. helyre várnak, de én remélem 10. körül azért ott leszünk, csatárok elég gyengén muzsikálnak, középső védőm csak egy van, aki igazán jó, meg a baloldali védőm, aki még jó, illetve középpályán nagyon jónak érzem, a szélsőket illetve a védekező középpályásokat, a támadó középpályán középen, elég hullámzó teljesítmények vannak
Utoljára szerkesztette: Lancelot1983, 2016.06.02. 15:01:15 -
Köszi. A 63k bérkeret az már az új évre lesz érvényes, ezt a képet a szezon elején kellett volna csinálnom. Végig -2 ezerben voltam, így 15k volt idén. Megint az lesz, hogy a fél csapat kölcsönjátékos lesz, mert ez egy marék lepkefingra nem lesz elég. -
Lancelot1983 #102763 grat, nagyon impozáns, a 92 pont 105 góllal, 63000 euró, amit hetente játékos bérekre költhetsz, így 2 év után? kb 3600 euróról indultál és az elmúlt 2 évben összességében veszteséges voltál, hogyan adtak ilyen sok pénzt játékos fizetésekre? nálam, is ugyanez a helyzet, veszteséges szezonok, és alacsony bérköltség, de nekem nem akarják növelni, és ez zavaró kissé :) -
Valaki?
Azt már értem, hogy miért esett le a 4 csillagról 3,5-re a csapatértékelés (eladtam 1-2 magas csillagú játékost). De az nekem nagyon fura, hogy a stáb ugyanaz, mégis formától függően határozzák meg szinte hónapról-hónapra a játékosaim aktuális (és esetlegesen a potenciál) értékét. Most pl. a BL nyolcaddöntőben a nagy mumus (AS Monaco) ellen jutottam tovább, és 4 csillagra nőtt a csapat értéke.
De az nekem teljesen megmagyarázhatatlan tény, hogy míg előző szezonban az Újpest utánam a második legértékesebb klubja volt (50-70M €), most meg 2,8. De az összes magyar csapat értéke visszaesett kb 5-6 évvel ezelőtti szintre. Teljesen érthetetlen számomra ez a jelenség. Nekem is egyik évről a másikra 230-ról 132-re csökkent. Nyáron azt gondoltam, hogy a játék átigazolási időszakra ideiglenese elkülönítette a csapatértékéből, és majd visszaadja szeptemberben, de nem... :D -
CD Trofense, Portugál II. osztály, 2016/17.
Logikusan nézve egy nagyon kemény szezonnak kellett volna jönnie, de végignézve az ellenfeleken és tudva, hogy a B csapatok nem juthatnak fel, viszonylag sima volt az év. Összesen 13 fordulót zártunk az élen, de a végére a Benfica B nem tudott hibázni, így maradt a második hely. Figyelembe véve, hogy a 21.-re várt a média... Nos a kölcsönjátékosok megtették a magukét.
A Ligakupában a 4 közé vezető úton elkentük a Portót, akik azért nem a legerősebb kerettel álltak ki, a portugál kupában pedig a 8 közé sikerült elérni.
Fontos hír, hogy a szezon elején profi státuszt kapott a klub, már csak egy kis pénz kellene az ingyen igazolásokra. Most jön a szabadúszók kukázása és remélhetőleg pár tehetséges brazil és argentin kölyök idecsábítása, ez a sok német fura ebben az országban.
Húzóemberek: Golla, Madson, Serginho, Marques
Taktika
Keret
Átigazolások
Pénzügyek
Utoljára szerkesztette: zyndar, 2016.06.01. 22:12:41 -
korbin555 #102760 A rövid passz direkt passz akart lenni. -
BJanko57 #102759 Ó, köszönöm a gyors válaszokat, mindenképp kipróbálom :)
(Magne B6 azért bekészítve,véletlenül pont találtam itthon) -
korbin555 #102758 Egyetértek az előttem szólóval.
Ráadásul alacsony ligában, kiesőjelölt csapatnál vagy, nem meglepő a bénázás. Játssz támadó felfogásban, ne erőltesd a rövid passzt, vedd le a kemény szerelést, és hátul tiltsd a rizikós passzt. Edzésnek team cohesion, hogy mielőbb megtalálják egymást a pályán.
A hülye játékosaid sorban kikopnak majd, egyre erősebb leszel. 10 szezon után már agyonversz mindenkit, az említett idegesítő dolgok pedig mind eltűnnek. Max az ellenfeleknél látod őket viszont, mert besz@rnak tőled. -
Lancelot1983 #102757 ja meg azt kifelejtettem, hogy ha a védőid nem tudnak felugrani fejelni, akkor azt is érdemes megnézni, hogy mekkora az ugrás és erő, meg helyezkedés értékük, lehet, egyszerűen nem tudnak, olyan magsara ugrani, vagy rosszul helyezkednek és rosszul számítják ki a labda ívét, vagy egyszerűen csak elnyomja őket az ellenfél csatára, aki jóval erősebb, mint a védőd, védőid -
Lancelot1983 #102756 5 meccsből egyébként nem nagyon érdemes szerintem kiindulni, védőknél érdemes megnézni, hogy milyen érték van a fejelésnél náluk, meg erős szereléseket visszavenni, alacsonyabb ligákban képzetlenebbek, így sokkal többet szabálytalankodnak, csatároknál meg egyéni edzéseknél lövés edzést lehet gyakoroltatni velük, alacsonyabb ligákban ritka ha kettőt tudnak passzolni egymásnak, így inkább hosszabb passzos taktikával érdemesebb próbálkozni -
Lancelot1983 #102755 magne b6 tud segíteni :) -
BJanko57 #102754 Naszóval:
1 óra játék után:
-5 meccs: 1 döntetlen, 4 vereség
-Egy tucat sárga lap, 2 piros, "csak úgy"
-a kapura lövéseink egy nagy 0, öt-hat méterre elkerülik a kaput
-ha véletlen gól születik, az ellenfél AZONNAL egyenlít
-a védők nem tudnak fejelni, fel se ugranak, a kapusnak mintha nem lennének karjai
-egy sima passz helyett úgy felrúgják a labdát a semmibe, hogy rossz nézni...
...és akkor ne kapjak idegbajt :) Na ezt szeretném valahogy legyőzni. Tudtok adni bármilyen alapvető tanácsot? :) -
BJanko57 #102753 A komolyan vételt úgy gondoltam, hogy ~másfél szezon után abbahagyom, kb. a 2007-es rész óta, de most már hasonló sztorikat akarok én is közzétenni, mint amiket itt is lehet olvasni :) -
Ezt a játékot nehéz elviccelni :) Sok sikert, a ligához nem tudok hozzászólni, mióta van NB1 az FM-ben, azóta csak ott vitézkedek :) -
BJanko57 #102751 Sziasztok!
Az olasz harmadosztály mennyire lehet jó kihívás egy félamatőr menedzsernek (mint én)? :)
Egészen pontosan a Santarcangelo csapatát néztem ki magamnak, jelenleg (2016 február 10.) a második helyen tanyázik a csapat, de jó darabig vezettük is a bajnokságot, csak jött egy kisebb hullámvölgy, és valahogy nem jöttek a meccsek, a Serie C Cup-ban az elődöntőnél tartok a Reggiana ellen, bár az elnökség nem tartja fontosnak a kupát, én megpróbálom a maximumot kihozni a csapatból, hogy minél tovább meneteljünk.
Tudom, nagyon az elején vagyok, de most már szeretném komolyan venni a játékot :)
-
Rudee #102750 Az északi bajnokságok alsó osztályai egyébként a legjobbak. Anno Dániában a Greve csapatával is jól el voltam. Svédországban meg vagy 15 szezont toltam egy csapattal még az FM 2008 vagy 2009 idején. A Hämeenlinna-ról nem is beszélve, velük 4 részben is kezdtem. -
Érdekes kihívás, sok sikert hozzá! -
Rudee #102748 És egy karrier:
A lentebb látható cuccok első és utolsó tagjának tesztelése volt a cél az új játékkal. A játszhatónak betöltött bajnokságok: finn 1-2, magyar 1-2-3, lengyel 1-2, szlovák 1-2.
Igazából 2 célom volt. 4-5 résszel ezelőtt egy számomra még mindig szép emlékű karriert játszottam az FC Hämeenlinna csapatával a messzi északon. Most titkon reménykedtem, hogy a kezdés után néhány éven belül visszajutnak a másodosztályba és esetleg lesz lehetőségem megcsípni a kispadot. Munkanélküliként kezdtem, de nem sokáig kellett várni az első feladatra. Az üres padokat sorra kínálták az NB3-ban, de az most annyira nem vonzott. A szlovák másodosztály sem, viszont az ott vergődő Borcice kispadja valamiért megtetszett. Hulla játékosok, erősen mínuszos egyenleg, reménytelen utánpótlás. Kell ennél több?? :D Az interjún még nem tudtam, hogy mekkora gyík az elnök, 6 tétmeccset bírtam "alatta", a téli szünettel együtt közel 6 hónapot.
2017 nyarán megint az NB3 újoncai kopogtattak, és megint hiába. Na jó, a Kaposvár szimpatikus volt, de talán majd legközelebb. Eközben Finnországban már javában zajlott a bajnokság és volt is néhány szomorú sorsú szakember, akik megüresedett irodáját próbáltam magamévá tenni. Vagyis nem én, hanem Novák Dezső, aki északon csak az edzői pályájával akart foglalkozni. Semmi ügynökösködés, mint itthon :)
A harmadik interjú aztán sikert hozott, bár ott vártam a legkevésbé. Az élvonalban bukdácsoló, értelmes játékosait korábban kiárusító RoPS (teljes nevén Rovaniemen Palloseura) vezetősége látott fantáziát a mi Dezsőnkben. Hogy miért is volt meglepő? Nos, alapból egy tapasztalat nélküli menedzser (vasárnapi focista múlttal) a 2015-ös év végén bajnoki címet szerző csapatnál. Kb ezért :) A másodosztályból hamarabb vártam volna munkát, de nem bánom hogy így alakult. Ráadásul ők is kék-fehérek, akár a Hämeenlinna :D
9 bajnoki volt hátra, a kiesés már nem fenyegette a csapatot, de osztályzós helyre még vissza csúszhattunk volna.
Szerencsére ez nem történt meg, egy pozíciót még javultunk is. Ez persze lókuki, de kezdetnek egy ismeretlen csapattal nekem jó.
Meccsek
Igazolások
Kellett középső védő, így került képbe Topinoja. Ingyen jött, 23 évesen, jobb nem volt "piacon". Hazard átadón volt és szerintem egy finn bajnoksághoz képest Ő jó játékos, amit nagyjából bizonyít is. Vida a középpályára kell majd, fiatal, magyar, talán pénzzé lehet tenni a későbbiekben. A szerződtetése után vissza is ment kölcsönbe az ETO-hoz, mert egy meccsen játszott a Vasasban is, így nálam már nem szerepelhetett volna egy darabig. Niki Maenpaa egy rutinos kapus, Őt Chencinski eladása után sikerült megcsípni. Közel 10 évet lehúzott Hollandiában, aztán Angliában is megfordult. Aapo Maenpaa pedig jobb bekk, kellett oda is valaki.
A három távozó mind jobb keresetű, 30 fölötti volt. Külön öröm, hogy bevételt is hoztak.
Tabella
A 2018 évre a boss a középmezőny tűzte ki. Jó, legyen, megpróbáljuk. A szezon a kb tét nélkülinek is nevezhető Liga Kupával indult. Itt semmi extra elvárás nem volt, a tét annyi, hogy minél előrébb végez a csapat a csoportban, annál később kapcsolódik be a Finn Kupába. Az a plusz 1-2 meccs meg annyira nem számít, legalább játszhat pár fiatal is kicsit többet. Visszatérve a sorozatra, volt körbeverés rendesen. Az utolsó meccs előtt még a csoport második helye is elérhető volt. Nem lett meg, de bánja a fene.
Most jön még pár felkészülési meccs, közben megkezdődik a kupa és bő egy hónap múlva a bajnokság is. Utóbbi jó lesz, rögtön a HJK otthonában kell elkerülni a kivégzést. Nekik rendre jó bevételük van, feltehetően a megfigyelő hálózat is távolabbi pontokra ér el, mert általában igazolnak néhány afrikait.
Nekem maradnak főként az európai játékosok, illetve a havi közel 70.000 eurós fizukeret kordában tartása. Igazolásra is van pénz, de inkább az utánpótlásra kéne támaszkodni.
Igazolások
Ölander 20 éves védő, nem kapott új szerződást a HJK-nál. Hozzám simán befér, 1100 eurós havi bére bőven jó. Saira egy 19 éves szélső, Őt a Honka engedte el. Dudás elég sérülékeny, de 29 évesen még 2-3 szezon benne van. Főleg ha itt nem segítik a kórházba. Kronholm 27 éves védekező középpályás, Ő főként Kaby távozás miatt kellett. A bissau-guinea-i kimagaslott a csapatból, menni akart és kérője is volt. Sajnos az ilyen kaliberű játékosok itt szinte megtarthatatlanok. David Silva és Okkonen megint csak jól kereső 30 feletti játékosok, nem nagyon volt helyük a jövő csapatában. Schafer meg olyan gynge a posztján eddig, hogy az szörnyű. Talán fejlődik kicsit, kulcsjátékosnak akarta az Oulu, lehetősége lesz még bizonyítani.
Szezon eleje
Liga Kupa -
Rudee #102747 A mostanában elkészült/befejezett/orrvérzésig tesztelt cuccok:
NB3 aktivátor
Minden csapatnak be lett állítva, hogy a harmadosztályban melyik csoport(ok)ba kerülhet a valóságban (is). Nincs többé Pécs vagy Sopron keleten, Sárvár a középben vagy Gyula nyugaton.
Moldova
Egy nagyon színvonalas bajnokság válik játszhatóvá, én amúgy is szeretem az ilyen kis országokat. Pár év(tized)be beletelik európai élcsapatot építeni :D
Macedónia
Az előzőhöz hasonló kihívást keresőknek. Talán egy fokkal azért könnyebb.
Átigazolások
Eleinte csak a magyar csapatokra volt kiélezve, de a szabadidőm felhasználva Skandinávián kívül már kész van szinte egész Európa. 46500 felett a módosítások száma.
Remélem a google-linkek működnek, először próbálkozom vele, mert Hollandiából a régi atw-s tárhelyem nem elérhető
-
Grat! :) Egy-két képet majd meg tudsz osztani? (klub info, bl döntő részletek, keret, átigazolási ablak, stb...) Sajnos nekem a 15-ben még mindig nem sikerült döntőt nyernem.
Más:
1, Kivel történt hasonló? --> Csapatom gazdag besorolású, folyamatosan profitot termelek, nagyon alacsonyak a fizetések. Tavaly év végére elértem a 220 millió € értéket a klubbal, majd tök randomszerűen 135 millióra leredukálta. Semmi magyarázat. Valaki találkozott már hasonlóval?
2, 15-ben ki foglalkozik az edzésekkel? Én az asszisztra bíztam már jó ideje, mivel a 13 után annyira leegyszerűsödött, hogy feleslegesnek tartottam, hogy időt pazaroljak rá. -
smylie #102745 A tökéletes szezon. :)
Utoljára szerkesztette: smylie, 2016.05.30. 09:58:10 -
geo91 #102744 meccsek, igazolások, kulcsemberek
-
geo91 #102743 nem is baj hogy nem éltük meg az európai kupatavaszt -
geo91 #102742 pff -
geo91 #102741 csak akkor csökkentik a fizukeretet, ha nagy anyagi zűr van. de ilyen arányban akkor sem.
bressan eddig nem sokat játszott, már nem olyanok az értékei, mint 2-3-4 évvel ezelőtti kiadásokban, sok skilljét lefaragták. -
Lancelot1983 #102740 huh az nagyon kemény, akkor kb 7,5-8-szor több, mint tavaly a fizu kereted
mivel a csapatodban lévő játékosok kb 550-950 eurót keresnek csak, így érdekes lenne, ha pár 20000 eurós srácot igazolnál :)
gondolom, ennek a 250000 eurónak a fedezetére a 4+3M szolgál, ha mondjuk bl-ben hamar kiesnél, és bajnokágban sem menne olyan jól, mint tavaly ezáltal nem nagyon tudnál eladni játékost, akkor mondjuk elképzelhető ilyenkor, hogy a fizukeretet visszaveszik nem tudom mondjuk csak 50000 euróra/ hét?
bressan tavalyiba, nem volt rossz, kezdőbe igazoltad? na kicsit sokat kérdeztem, az elmúlt 20 órában, így most egy darabig befogom :)