A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zorrobomber
    Köszi! Én 2026-ig már nem igazán szoktam eljutni, a generáltakkal már nem annyira motiváló valahogy a játék.. persze ez nem gátol meg a leigazolásukban, de amikor már szinte csak azok vannak, kicsit jobban megborul a valóság illúziója :)

Asszem 3. szezonban itt lesz az európai menetelés vége a 16 között... első, idegenbeli meccs:

Az elején volt egy nagy ziccerünk, be kellett volna lőni... sajna Bahoui kb. 20 meccse az első rossz napját fogta ki, ehhez valószínűleg köze van a morale drop-nak, ami viccesen alakult ki nála..

Hoztam mellé egy cserét (MR pozícióról beszélünk), ingyen, sok fizetéssel, jó értékekkel. Tudni kell hogy Bahoui kb. a legjobban teljesítő játékosom, és e mellé pedig Jovanovic begyújtotta a rakétákat és élete formájában játszik az NB1es meccseken, szintén MR pozícióban. Elkezdett ofkorsz rinyálni az új pléjer, és azt mondtam neki hogy sorry, de egyelőre nem ígérhetek semmit. A csapat bekopog hogy rosszul bántam a játékossal. Válasz persze az hogy oké de mi van azzal aki helyett játszana? A csapat nagy része megértette, kivéve két játékost, ebből az egyik Bahoui, aki az első számú játékos a besértődött posztján...
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.05.25. 12:52:07