A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    köszi :)
    az affiliate klub csak poénból kellene, valahogy még sose akart onnan jönni egy normális játékos se, pedig van egy Atletico Paranaense, Lorient, Dinamo, Getafe, Sporting, Fradi (jó, onnan amúgy se vártam :D), és még pár fis-fos
    Tudatosabban az Atletico, Dinamo, Sporting lett választva, mint jó(nak tűnő) nevelő klubok, melléjük szeretnék még egy argentint is - a Boca lenne az álom, onnan azért mindig kijön 1-1 gyémánt.

Bár igazság szerint ha lenne is tehetség azzal se tudnék mit kezdeni, most is 13 nagyon jó playa van kölcsönben (van akit már 4 éve dobálok ide-oda a PL-ben), jön a Realtól Lucas Romero 98 millióért, meg 3 fiatal + a mostani 26-os keretben is Ramsey a legidősebb a 29 évével...szóval good luck ifik :D

De akkor már kérdés - mekkora az ideális keret szerinted és te milyen sűrűn, hogy építesz be ifiket?
    Van cirka 60 meccs a szezonban jó esetben, és a mostani szezonnak is 4231-ben futottam neki mégpedig így
    2-2 szélső hátvéd
    3 jó + 1 ifi hátvéd
    3 BWM
    2 MC+1 ifi, aki végül beverekedte magát
    2 AMC
    4 szélső
    2 kezdő csatár + 1 ifi aki szélsőnek is jó + 1 ifi aki kb 1 percet nem játszott

Tudom, hogy erősen szelektálnom kellene, csak amíg jönnek a bajnoki, BL címek, és hengerelünk a pályán addig milyen szempontok alapján dobjak ki valaki aki jó korban van és jók a mutatói?

Kell egyáltalán variálni a csapaton? Vagy tojni le az ifiket már ilyen szinten, és csak ha kiöregszik valaki, akkor 100 milláért hozni valakit helyette?