A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Arsenal 2020, FM14
elővettem kicsit megint a játékot pár hét-hónap kihagyás után, tök jól pörögnek az események, zsinórban jönnek a győzelmek. A szezonnak lassan vége, beszélgettem kicsit a tulajokkal, hogy kellene egy újabb affiliate klub.
Nem akarták, mondtam hogy jó jel lenne, hogy mi húde nagy klub vagyunk, erre a válasz:
Sadly we don't believe this club is reputable enough at present to garner much extra merchandising revenue from abroad.
Na most valaki segítsen, aki jó angolból, hogy ugye ez nem azt akarja jelenteni amire gondolok? :D
7 év alatt 1 második hely, 6 első hely a PL-ben (a mostanit megelőlegeztem), 1,57 milliárd euróval a világ leggazdagabb klubjává tettem az Arsenalt (a második Atletico /wtf?/ 1,1-nél jár), a Hall of fame-ben már csak Guardiola és Ferguson áll előttem, az öreget nehéz lesz befogni az tény. Nyertünk 2 klubvilágbajnokságot, 2 FA kupát, 4 BL-t, és most is robogunk a döntő felé.
12 mezszponzorunk van (szép lehet a mez...), a tavalyi merchandising bevétel 40 millió euró volt.
Mi a fene kéne ahhoz, hogy reputable-k legyünk? :D
Már azon agyalok, hogy átmegyek egy másik, kiesés elől menekülő PL csapathoz és pár év alatt helyreteszem emiatt a nagy arcú tulajokat.