A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• sas96
    Én most csak 1 gyors szöveges bejelentkezéssel jelentkezek :-) Mostanában nem nagyon van időm játszani, de azért eljutottam a BL sorsolásig az Iraklissal.
    Igazolások voltak befelé is kifelé is, de ezt majd a szezon összefoglalóban ha valamikor eljutok odáig...
    Fontos mérkőzés csak az európai szuperkupa döntő volt a Liverpool ellen. 3-1-re nyertük meg ezt a meccset, de úgy vélem ez 1 hatalmas mázli volt. Rengeteg támadása volt az angoloknak, de a védelem jól zárt és 3 kontra gólt sikerült lőnünk, ettől függetlenül a fölényük egész meccsen észrevehető volt...
    A BL-be EL győztesként automatikusan a csoportkörből rajtoltunk, és kalapok terén is előrébb léptünk, egészen a 3.-ig... :-) Már ez is valami... De mint kiderült a sorsolásnál, semmit nem értem vele. Brutál csoportot kaptam, ahonnan csoda lenne a 2. hely megszerzése... erős a csapatom, de most majd kiderül hogy mennyire. Barcelona, Manchester City és az utolsó kalapból a friss olasz bajnok, Bologna... Hát ahhoz képest hogy Fradi szintű csapatot vagy magát a Fradit is kaphattam volna, jól megszívtam... Egyelőre ennyi lenne :-) Jó játékot mindenkinek.