A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
sas96 #102693 Sziasztok,
lassan de biztosan a végére értem a 2021/22-es szezonnak az Iraklis Szalonikivel. Újra nagyon izgalmas szezont futottunk, élvezetes volt végig,néha sírtunk-néha nevettünk :-) Na de akkor belevágnék.
Átigazolások 2021/22
Csupa fiatal játékos érkezett, ezekből 1 fiatal kapus, hogy legyen alternatíva ezen a poszton is, mert eddig itt nem nagyon volt. Illetve Raeder kicsit tapasztaltabb hálóőr.
Bajnokság:
Sajnos idén nem sikerült felérnünk a dobogó tetejére. Ezt a több frontos harcnak és az őszi néha-néha gyengébb teljesítményünknek tudhatom be. De azért a felértünk újra a legjobbak közé :-) Azon meg sem lepődtem hogy újra a PAOK volt a legnagyobb riválisunk. Egyszer zakózni sikerült ellenük, de a hazai meccsen bosszút álltunk :-)
Kupa:
A csoportkörben nem szakítottuk szét magunkat hogy őszinte legyek. Simán továbbjutottunk. A kieséses szakaszban már voltak nehezebb meccseink is. A 4 közé eljutottunk, ahol aztán sikerült elbuknunk a PAOK ellen... hogy miért azt majd még leírom.. :-) Görög Kupa 21/22
Bajnokok Ligája:
Eléggé brutál csoport kaptunk, szerintem még az előző szezon csoportjához képest is. PSG, AC Milan, Hoffenheim. Az viszont kiderült hogy már kezdünk feljönni az igazán nagy csapatokhoz is játékerőben, kis szerencsével pl. a PSG-t is verhettük volna, de a 88. percben sikerült gólt kapni, a Milan-t pedig sikerült is elverni. Hazai pályán mindenkivel harcban voltunk, idegenben igazából a szerencse került el minket, ez főleg a Milan és a Hoffenheim otthonában jött elő.
Végül kiestünk, de büszkén estünk ki és az EL-ben folytathattuk a szereplést tavasszal. BL csoport BL Eredmények
Európa Liga:
Hát ez az, ami miatt a Görög kupát el kellett hanyagolnom, mert túl sűrű lett volna a program. A Bari elleni továbbjutás nagyon nehéz volt (neve alapján könnyűnek tűnhet, de a BL-ből pottyant ő is ide, illetve a jelenlegi bajnokságban 5. lett a csapat), idegenben lőtt góllal mehettünk a következő körbe. Nem akartam innen már feladni a dolgot, láttam esélyt 1 jó szereplésre. A PSV ellen is jól szerepeltünk, otthon gáláztunk. 8 között az ellenfél az Atletico Madrid volt és itt derült ki igazán hogy mennyit fejlődött a klub a 2018/19-es évad óta (akkor a BL-ben voltunk velük 1 csoportban, 1 nagy zakó és egy X sikerült akkor) Most idegenben mi ikszeltünk úgy hogy 1 gólt nem adtak meg nekünk, otthon viszont nagyon jól játszva, lefocizva a spanyolokat jutottunk a következő körbe, összesítésben 4-1. Érett a csoda, 4 között a francia Lille várt ránk és csapott is meg saját pályán, de a visszavágón a földbe döngöltük őket, esélyük nem volt. Sikerült történetünk első európai kupa döntőjébe bejutnunk, ahol a spanyol bajnokságban igen rapszodikusan szereplő Valencia volt az ellenfél. A döntőt pedig mesélje el 1 kép: Európa Liga Döntő 21/22
Itt pedig az összes tavaszi EL eredményünk
Ez most mindenért kárpótolt, szenzációs idény lett a vége. Belinkelem a keretet is, akikkel ezt a sikert elértem, lesz köztük szerintem ismerősen csengő név is, illetve generáltak is vannak köztük: Keret 1Keret 2
Kötelező jelleggel le kellett nyomnunk az európai kupákba jutásért játszandó playoffot, de már le voltak osztva előre a lapok, úgyhogy tét nélkül focizgattunk. Ezt már be se rakom ide, mert teljesen érdektelen volt a dolog. Mondjuk attól 1, helyen végeztünk ott is, de enélkül is a BL-be mentünk volna.
Úgy érzem most sikerült a gárdával megugrani 1 szintet, a BL trófea pedig már 1 még magasabb szint lenne, oda még erősödni kell, de már közeledünk a nagyokhoz... :-) Európai Szuperkupa Döntőt is fogunk így vívni a Liverpool ellen, úgy érzem 1 meccsen ellenük is lehet esélyünk :-)
Köszi ha elolvastad :-) Jó játékot mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: sas96, 2016.05.09. 17:46:45