A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #102605 Ez nem jött össze. A bűnös én vagyok, mert rövid volt a kispad. Egész tavasszal rengeteg volt a sérült, és nem voltak megfelelő cseréim. Pedig minden a kezemre játszott. Olyan keresztbeverések voltak, hogy nem tudtak meglépni az ellenfelek. Tavasszal olyan szoros volt a tabella eleje, hogy sokszor az első és a 10. között 3 pont volt. Áprilisban egyszer a 6. helyről 1 győzelemmel felugrottunk az elsőre. Nem bírtuk megtartani, akkor is 5 emberem hiányzott. Végül a 3. hely lett meg, a play-off-ban meg a Norwich oda-vissza elvert bennünket.
A dobogó összességében nem rossz teljesítmény, de bőven benne volt a sima feljutás is. Ezért inkább vagyok csalódott, mint elégedett.
Közben télen a training facilities elkészült (adequate), de semmi továbbit nem enged a főnök. Mivel most kaptunk 7,3M-t, megkérdeztem újra. Szó sem lehet róla. Ettől kapok hülyét, nem az eredményektől. Lenne rá pénz is, de szerinte minden jó úgy, ahogy van. Pedig már egy osztállyal lejjebb is kilógtunk a pocsék háttérrel.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2016.04.24. 19:01:02