104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Lancelot1983
    Nálatok a preferences, match, speed to process other team matches-nél fast, normal vagy slow mód van beállítva? korbin nem lehet, hogy nálad a fast mód volt beállítva és ezért voltak a feljutó csapatok rájátszást érő helyen végig (köztük te is )
  • zorrobomber
    Köszi! Ha már pénz, látszik a képeken is, és lehet csak nekem (lényegében kimaradt kb. az utolsó 2 FM), de meglepő volt hogy elég nagy pénzek mozognak, viszonylag simán el tudtam hozni pl. Kádárt is a Lech-től, és úgy általában könnyen lerabolható az NB1, főleg így hogy 2.5M bejött Korhut és Varga eladásából.
  • rg60
    Ebben teljesen igazad van tényleg , én is elég régóta nyomom lehet , hogy azért ilyen látványos mert a 3d-t annyira jól,fejlesztették:-)
    Nyilván van amikor rosszul reagálok a kialakult helyzetre, de amikor direkt hátrahuzom a védősort, hogy ne kapjak gólt, és persze hogy átívelik a védők mögé, akik containnél felfutnak.
    Ilyenkor kicsit pihentetem a játékokt:-)
  • korbin555
    Mindent bele!
  • korbin555
    Akpom értéke 9,5M lett, ahogy betette ide a lábát. Az Arsenal tarcsiban még 1M alatt volt. 1 éve nem játszott tétmeccset. A stadionavatón, egyben második bajnokin duplázott a Burnley ellen(3-0). Viszont máris nyafog, hogy sok neki az edzés. Pedig le nem veszem róla. Poacher + dribbling túlórája van, kell az neki.
    Ha játszom, akkor jól haladok. Most pár napra megint félreteszem. Így nem unok bele olyan hamar.
  • zorrobomber
    Elkezdtem 2. Loki szezont, egyelőre úgy néz ki talán nem lesz idén annyira gyalázatos az EU szereplés:

Szokás szerint egész csapat felforgatva, talán a legnagyobb cink az hogy Bödének kapitányi karszalagot ígértem (plusz volt egy több hónapos sérülése), csak így jött el, aztán csak helyettes lett, elvileg meg van sértődve. Nem baj max megy a kukába, nem egy játékos hasonló rinyálás miatt lett dobva, többek közt Tisza (csak panaszkodni tudott állandóan, a teljesítménye elég hullámzó volt), és Maréval is.

Tavalyi és idei igazolások:

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.04.25. 10:06:35
  • zyndar
    Jól haladsz korbin. Akpom nálam is a tavalyiban volt, League One-ban és Championshipben, ott elfogadhatóan játszott. PL-ben csere volt de semmi extra.
  • korbin555
    A Burnley menedzsere egy bizonyos John Terry. Játékosként a hűség mintapéldája volt, menedzserként nem lesz az. Igazi opportunista, egy jobb lehetőségért azonnal dobbant. 1 éve kezdte a szakmát, és már a 3. klubnál van. A League 1 Blackpool-nál kezdett, decemberben már Brighton (Championship), áprilisban Burnley (PL). A Burnley ugyan kiesett, de ottmaradt. Úgy tűnik, a B betűsökhöz ragaszkodik. Majd figyelem, mikor megy át a Bournemouth-hoz.
  • korbin555
    Tényleg undorítóan sok pénz van ezen a szigeten. 7,3M az előző szezonért, 4,3M az új szezon előtt, és ez egy másodosztály. A klub értéke most 24M.
    A főnököt meg nem szidom tovább, mert most ő kérdezett engem, van-e tervem fejlesztéssel kapcsolatban. Továbbra is a Training Facilities-t favorizálom. (Utána jöhet majd a Youth Facilities.) A stadion közben elkészült, ez már alkalmas a PL-re is. A neve Bruce Winfield stadion. A pali tulaj volt, 2x húzta ki a klubot a sz@rból, saját zsebből.
    Megvannak az esélyek is, 4. helyre vár a média. A 3 PL kieső mögé. (Villa, Q.P.R, Burnley.) Feljutást ígértem. Ha nem tudom megcsinálni, lemondok. És hazamegyek az NB2-be, azt érdemlem.

Utoljára szerkesztette: korbin555, 2016.04.25. 07:22:19
  • korbin555
    Én is inkább Welbecket hoznám...de nem hiányzik egy újabb pali, aki a képembe röhög.
  • Darthmushroom
    pont ma küldtem scoutot rá, de végül el se olvastam mit ír róla meg az értékeit se néztem meg :D jelenleg Aston Villával nyomok brit challenget és Ő ugye angol is azért érdekelt, de annyiért inkább Welbecket hoztam el.
  • korbin555
    Köszi. A 16-ban már a játék elején erős fickó. A Konyaspor érdeklődött még utána, de ide jön inkább. Idén csak a tarcsiban játszott, de tavaly kölcsönben volt a West Brom-nál a Championship-ben. 35 meccs, 12 gól, 5 gólpassz, 6,78 átlag. Hát elég sovány. De én nem bunkerfocit játszom, mint a West Brom. Annyi labdát fog kapni, amennyit még nem látott. (Ebben megint jók voltunk, a legtöbb gólt rúgtuk.) És azonnal kap egy poacher edzést, talán még nem késő.
  • Darthmushroom
    tavalyiba használtam vagy kétszer, panaszom nem lehet rá a 15-20 gólokat hozta mindig. mondjuk nálam ilyen fizikai képességei sose voltak :D
  • korbin555
    Kolléga urak! Volt valakinél alkalmazásban az alábbi futóbolond? Tudom, már késő, de talán valami infó, mégis mire számítsak.

• korbin555
    Ez nem jött össze. A bűnös én vagyok, mert rövid volt a kispad. Egész tavasszal rengeteg volt a sérült, és nem voltak megfelelő cseréim. Pedig minden a kezemre játszott. Olyan keresztbeverések voltak, hogy nem tudtak meglépni az ellenfelek. Tavasszal olyan szoros volt a tabella eleje, hogy sokszor az első és a 10. között 3 pont volt. Áprilisban egyszer a 6. helyről 1 győzelemmel felugrottunk az elsőre. Nem bírtuk megtartani, akkor is 5 emberem hiányzott. Végül a 3. hely lett meg, a play-off-ban meg a Norwich oda-vissza elvert bennünket.
    A dobogó összességében nem rossz teljesítmény, de bőven benne volt a sima feljutás is. Ezért inkább vagyok csalódott, mint elégedett.

Közben télen a training facilities elkészült (adequate), de semmi továbbit nem enged a főnök. Mivel most kaptunk 7,3M-t, megkérdeztem újra. Szó sem lehet róla. Ettől kapok hülyét, nem az eredményektől. Lenne rá pénz is, de szerinte minden jó úgy, ahogy van. Pedig már egy osztállyal lejjebb is kilógtunk a pocsék háttérrel.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2016.04.24. 19:01:02
  • Lancelot1983
    Ha a vitrex 2.2 skinből, csak a player profile view részre van szükségem, akkor azt át lehet valahogy ültetni az alap FM skinbe? Nagyon tetszik, hogy a játékos képe normál méretben van alatta a számozott meze aláírással.
  • korbin555
    Nyugi. Nem lesz erre patch, mert már a 15-ben is előfordult. Ha abban ez a nonszensz jó volt, akkor ebben is benne marad.
    A hülye védők meg végigkísérik az fm-et. Én a 07-el kezdtem játszani, azóta megszoktam. Egyébként nem hátrány, az ellenfél ugyanezt adja elő. Sőt még inkább.
  • rg60
    Hát ez a legjobb , eladja a játékosomat a tulaj, nekem nem enged beleszólást, majd utána elégedetelenek, hogy eladtam, ez is komoly??
  • rg60
    Most komolyan az fm 16-hoz mikor jön ki egy javítás??
    Amikor nem olyan gólokat lehet csak kapni, hogy a mi szögletünkből úgy lőnek gólt, hogy mikor hozzák az én térfelemre a labdát akkor az én játékosaim támadják az ellenfél kapuját,a maradék hátvédek sétálva nézik,vagy általában hátba rúgják az játékosomat egy felszabadításánál és az ellenfél berúgja, egy szezonba 10 ilyen gólt kapok.
    És a kedvencem amikor beállítom, hogy letámadás kemény szerelés, majd végignézik ahogy a 16-osnál passzolgat 2 csatár és 5 védő között rúgnak gólt.

Ez mi ez?
    Felhúztam magam:)

• korbin555
    A tapasztalatra nincs mutató. De számít. Akinek van 200 meccs a háta mögött, inkább képes megbízható teljesítményre, mint egy 18 éves. Ha amúgy egyforma képességekkel rendelkeznek.
  • Boscolahm
    Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy azt hol tudom megnézni, hogy egy játékos mennyi tapasztalattal rendelkezik? Vagy ezt számon tartja valahogy a program a játékosoknál? Ha van egy ugyan olyan képességű fiatal tehetségem és egy idősebb játékos, akkor érdemes az idősebbet beállítani, mert annak esetlegesen több tapasztalata lehet vagy nyugodtan állítsam be a tinit, mert a program nem nézi a tapasznyalatot.

Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
  • korbin555
    Félidő. Változatosság kedvéért itt is egy újonc vezeti a ligát. Mi is jól állunk, de nem vagyok teljesen elégedett. Két bazi nagy zakót is beszedtünk olyan meccsen, amit hozni kellett volna. És sokallom a döntetleneket. Zoller 25 meccs 13 gól, ennél többet vártam tőle. Éppen most lábalt ki egy 9 meccses góltalanságból, remélem összeszedi magát. Mivel a két favorit nincs sehol (Sunderland, Hull), az osztályozót minimum illene elérnünk. A Bristol meg kimondottan idegesít ott az elején. Nem is értem, náluk jóval erősebb a csapatom. Tavaly mindkétszer elvertük őket, nem is kicsit. Alig erősítettek, mégis előttünk vannak.
  • zyndar
    Megy ez, mint az ágybavizelés. Az angol ligákban iszonyat sok pénz van.
  • rg60
    Hello!

Játszik még valaki ezzel a fos 2016-al?
  • Lancelot1983
    Nem rosszak, playoff meglehet velük nem?

Megvettem a játékot, mert végre Austria Salzburg benne van az osztrák B ligában, erre kiderül, mivel gyakorlatilag csődbe mentek és kiestek, így a 3. patchtől FM nem teszi lehetővé, hogy velük lehessen kezdeni tud erre valaki esetleg megoldást?
  • korbin555
    Fogtam még 3 madarat. Transfer history.

• korbin555
    Mumusok vannak. Egy ideig. Végül aztán mindig én leszek az.

Közben feladat kipipálva. A jobbára spanyol, olasz kettőben edződött koros harcosaim szétkapták az angol hármat.
    A PL pedig még messze, de az ajándék pénzből jut ide is. 1,1M a League 1 után, 4,1M a Championship előtt. A játékosaim is többet érnek, 5 ember elérte az 1M-t, a klub értéke pedig már 16,5M. Training facilities fejlesztés elindult, és az új stadion (kölcsönből) építése is. Utóbbi olcsó (19,7M) és kicsi (11762) lesz. De nagyobb mint a mostani, és elég is egy Győr nagyságú városhoz. Egyelőre. A mostani falusi pálya már rizikós, tekintve az 5 ezres követelményeket. 6100-as, de 400 le van zárva. Ha még lezárnának valamennyit, mehetnénk albérletbe.
    Az új bérkeret 178k/w. Már nem rossz, de ezzel is valahol a mezőny végén leszünk, mint eddig. A média a még éppen bentmaradást jelentő 21. helyre vár. Csakhogy az új emberek még itt sincsenek, már megint előre okosak. Feljutni valószínűleg nem fogunk, ahhoz itt már túl erős csapatok vannak. De gondjaink sem lesznek. A három, aki már biztos jön:

Kicsit tartok tőle, hogy Zoller majd nem fogja megszolgálni a magas bérét (a max-ot fogja kapni). De vannak skilljei, és nem a PL-ben kell parádéznia. És végre lesz egy jó kapusom. Azt viszont észben kell tartanom, hogy 6 angol kell a meccskeretbe. Vészesen fogynak ugyanis.
  • Boscolahm
    Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy ti nem találkoztatok e "legyőzhetetlen" ellenféllel?
    Borussia Dortmunddal kezdtem el játszani. Volt már pár vereségem, volt, hogy három zsinórban is. Majd jött a Pool. Kikaptam kettő nullára. De úgy, hogy ők háromszor találták el a kapumat, kilenc próbálkozásból én meg 27!-ből 14-szer és voltak 100%-os helyzeteim is, de semmi. Persze bekattantam, betöltöttem újra. Tizennegyedszerre! sikerült csak legyőznöm, de úgy hogy próbálgattam mindenféle taktikát már kínomban. Majd tovább játszottam, és már nagyon kíváncsi voltam a következő fiaskómra. Gladbach volt. 22!-szerre sikerült legyőznöm a betöltögetéseknek köszönhetően. Itt is már mindenféle taktikával próbálkoztam, majd jött a Bayern, akihez már elég volt kilenc darab visszatöltés, hogy legyőzzem őket az első vereségemet követően. Mintha a gép előre eldöntené, hogy te ma itt nem nyerhetsz valami miatt.
    Nem vagyok visszatöltögetős, sőt abba is hagytam a Dortumnddal, mert már így nem tetszett a móka, de érdeklődnék, hogy ti nem jártatok e hasonló cipőben?
    Majd még el akarom kezdeni egy másik klubbal a gémet, és ott is kipróbálnám a dolgot. És igen, tényleg leggyakrabban a key playerek sérülnek meg az tuti. Persze van csoda magic balzsam ;) (jó pénzért)
    Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
    Amúgy ettől függetlenül tényleg nagyon jó kis gém... :)
  • Fonseca
    Az EL szereplést már csak egy következő hozzászólásba engedi beilleszteni.

• Fonseca
    Kihagytam vagy két évet, de nemrég én is belekezdtem az FM16-ba. Nem vagyok egy vérprofi, de ez az egyetlen játék, amit időként előveszek. Nekem kifejezetten tetszik, a főoldal sokkal átláthatóbb számomra a korábbi verzióknál.

A Diósgyőrrel kezdtem, a magyaron kívül a német bajnokságokat töltöttem még be. A jelenlegi gépem sebessége mellett ennyi tűnik ideálisnak.
    Eddig két szezonon vagyok túl, két második hely a mérleg (a Magyar Kupában viszont mindkétszer az első fordulóban búcsúztam). Az első évben nem volt nagy mozgás, csak 3 ember érkezett.

A második szezon elején az Európa Ligában, a harmadik körben a Vitesse búcsúztatott. A több új ember beépítése és a nemzetközi kupaszereplés kicsit rányomta a bélyegét a bajnokság elejére, de végül sikerült ismét begyűjteni az ezüstöt és az Év edzője címet.
    Szezon közben több Bundesliga csapat és kétszer a Debrecen is keresett, de egyenlőre tovább építem a csapatot.

Utoljára szerkesztette: Fonseca, 2016.04.22. 00:34:24
  • korbin555
    Hát az elég rémisztő, hogy ugyanazok üldöznek falkában, akik egy osztállyal lejjebb.

Nincs pénz itt semmire. (A Youth recruitment fejlesztést elfogadták, még az előző szezon végén. Most limited állapotban van, de legalább van.) Bár kaptunk szezon előtt 750k-t az indulásért, de hol van az már. A balance 1,9M, de minden hónapban megyünk mínuszba. November 1-én már -700k. Pedig nincsenek túlfizetve a játékosok, és pénzt sem adtam még senkiért. Gond egy szál se, a lényeg, hogy megint lépjünk feljebb. A Championship-et már úgysem tudom egyből átugrani. De ott már milliókért tudom eladni az ingyen hozott játékosokat, és lesz pénz. Néhány tehetségre biztos.
  • zyndar
    Na, örülök, hogy ilyen jól működik! Remélem kitart magasabb osztályokban is. Sok sikert!
  • szoltan
    Ahogy ígértem:
    1. szezon
    2. szezon

Deadly Circle Counterrel játszom, és ha hátrányban vagyunk, akkor váltok az Attackra.

Megy már a 3. szezon is, egyelőre nagyon biztató, jól sikerült igazolni a magyar piacról :)
  • zyndar
    Tényleg kemény az újoncok élete. Hülye kérdés: van pénz fejleszteni?
  • korbin555
    És még lehet fokozni. Ilyet se láttam még, hogy 3 újonc álljon a dobogón. Tabella.
    Kezdem élvezni, de most 1-2 nap szünetet kell tartanom, mert betemetnek a meg nem nézett sorozataim. Ez van, ha játszadozik az ember.
  • korbin555
    Kemény ez a League 1. Eltartott 10 fordulóig, mire elkapott bennünket valaki (Oldham). A 4 újoncból 3 bent van az első ötben, a favorit Blackburn meg kieső helyen áll. Bár érdekelne mitől favoritok. Tavaly is csak vergődtek, mint hal a szatyorban.
    Tabella.
  • korbin555
    Nem tudom, mert nem ennyivel kezdtem. Az elején csak a Brit-szigetek összes ligája volt betöltve. De ha újat indítok, 82 ezerre ad 1,5 csillagot. 81 ezerre meg 2-t.
    A lassulás dologgal egyetértek, ugyanezt tapasztaltam. De nem is tervezem így hagyni. Most szükségem van a sok játékosra, de ha a PL-ben leszek, a fele ország felesleges lesz. Csak azok maradnak, ahol nagyon jók az ifik. 40-45 ezerrel száguldani fog.
  • Lancelot1983
    ez a 82000 ember FM2016-ban nálad hány csillagot ad sebességre?
    nekem most FM2015-re AMD FX 6300 (i7 kb 3,5-4-szer drágább ennél a procinál, ami egyébként egyáltalán nem rossz proci) van 8 giga rammal, itt óriás adatbázis mellett ad 76000 emberig 2 csillagot, és sebességre 5 év után az első évhez képest van egy 30%-os lassulás utána meg 10 illetve 20 év után 5-5%-os minimális lassulás
  • korbin555
    World Cup 2022 moved to Morocco. Már volt Argentína, Kanada is másik karrieremben.
  • korbin555
    (i7 + 16GB) Jelenleg pontosan 18 ország, 20 liga, 82 ezer ember aktív. Nem száguld, az tény. De nem is vészes. És eddig is folyamatos volt a karbantartás, Skócia, Írország, Észak-Írország már csak az első osztályokkal reprezentálja magát. Nincs ott az alsó osztályokban már olyan player, aki jó lenne ide. A mögöttem hagyott angol ligákat is törlöm, nincs már 5-6. liga, jövőre League 2 sem lesz.