A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Boscolahm #102592 Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ti nem találkoztatok e "legyőzhetetlen" ellenféllel?
Borussia Dortmunddal kezdtem el játszani. Volt már pár vereségem, volt, hogy három zsinórban is. Majd jött a Pool. Kikaptam kettő nullára. De úgy, hogy ők háromszor találták el a kapumat, kilenc próbálkozásból én meg 27!-ből 14-szer és voltak 100%-os helyzeteim is, de semmi. Persze bekattantam, betöltöttem újra. Tizennegyedszerre! sikerült csak legyőznöm, de úgy hogy próbálgattam mindenféle taktikát már kínomban. Majd tovább játszottam, és már nagyon kíváncsi voltam a következő fiaskómra. Gladbach volt. 22!-szerre sikerült legyőznöm a betöltögetéseknek köszönhetően. Itt is már mindenféle taktikával próbálkoztam, majd jött a Bayern, akihez már elég volt kilenc darab visszatöltés, hogy legyőzzem őket az első vereségemet követően. Mintha a gép előre eldöntené, hogy te ma itt nem nyerhetsz valami miatt.
Nem vagyok visszatöltögetős, sőt abba is hagytam a Dortumnddal, mert már így nem tetszett a móka, de érdeklődnék, hogy ti nem jártatok e hasonló cipőben?
Majd még el akarom kezdeni egy másik klubbal a gémet, és ott is kipróbálnám a dolgot. És igen, tényleg leggyakrabban a key playerek sérülnek meg az tuti. Persze van csoda magic balzsam ;) (jó pénzért)
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
Amúgy ettől függetlenül tényleg nagyon jó kis gém... :)