A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Csak megcsináltuk. Némi mázlival. Az utolsó pár fordulóban felváltva vezettünk a Pompey-val. Az utolsó meccset elvesztettük, de ők is, így bajnokok lettünk. Engem az sem zavart volna ha nem, mert a feljutás már megvolt. A többi hab a tortán.

Mondjuk ez a klub ennél nagyobb dolgokat is véghez vitt már. 5 éve újoncként is megnyerték a League 2-t. De ez nem von le semmit a szakértelmemből. Ami fontos, a bérkeret 52k lesz (most 27,5k-t költök), az átig. pénz pedig 1,8M. Ebből csináltam 80k/330k-t. És 10 ember szerződése lejár, de csak 1 marad közülük. A League 1-be már könnyű lesz igazolni. Egy rakás csóró Kelet-Európai boldogan jön ide. A csóróról jut eszembe. Urbin csak azért nem lett gólkirály, mert 2x is megsérült. Így a legjobb góllövőm az alább látható Fenelon lett 25 góllal. De ez nem menti meg az irháját, mert szerződést nem fog kapni. Nála sokkal jobbat is tudok hozni.

Még annyit, hogy mivel nincs Youth Recruitment, kértem a fejlesztést. De itt megint kifogtam egy ambíció nélküli f@szt. Szerinte ami most van (a semmi), az bőven elég nekünk. A diskurzus végül eredményre vezetett. 1, 2. Ezután pedig jön a training facilities, azt sem hagyom annyiban.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2016.04.20. 13:58:01