104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Nem lesz az nagyon lassú játék? Nekem i5-m van 8 giga rammal, de már a 60 ezer embert is soknak találom. Ellenben, ha nem régiókat, csak a ligákat adom hozzá, akár 15-20at, akkor nem érzem lassúnak. -
Solt #102578 Köszi, én is így csinálom kb, csak én annyira nem figyelek arra, hogy a nemzetiség stimmeljen, mert pl jó afrikai scout-l ritkán találkozom... magas adaptability értékkel keresek scout-t, aztán az mehet bárhová. -
korbin555 #102577 Most éppen országokat, de semmi jelentősége még. Van angol, skót, ír scout-om. Mindegyik a saját országában, az ír megkapta még Észak-Írországot. Wales-t nagyvonalúan hanyagolom. Amint mehetnek Európába, kezdődik a móka. Ők mondjuk nem mennek sehová, csak a lapátra. A szakmájuk szégyenei. A szigetekre elég lesz majd 2 jó brit. A célom úgysem Anglia lesz, mert túl vannak árazva a játékosok. Már az ifik is. Skandináviába 2 scout megy ongoing (Norvégia, Dánia, Svédország betöltve). Kelet-Európába 5, különböző nemzetiségűek, hogy több országot lefedjenek. Horvát, román, cseh, lengyel scout lesz, ha belépnek az EU-ba, szerb is. (Az említett országok mind betöltve.) Dél-Európába 2, Közép-Európába szintén. 12-13 scout elég. A következő szezontól 21 ország lesz aktív 88 ezer emberrel. Nem hinném, hogy hiány lesz tehetségekből. És végképp nem leszek rászorulva, hogy valami brazil kölök miatt imádkozzam a bizottság előtt.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2016.04.20. 20:58:40 -
Solt #102576 És régiókat figyeltetsz, vagy országokat? Mennyi scout van nálad amikor a pénz nem számít? -
korbin555 #102575 Én állítom be. A Chief Scout (nálam ő a főnökük, whatever) random küldözgetné őket. Még olyan országba is, ami be sincs töltve. Neki mindegy ki hová megy, beszéli-e a nyelvet, ismeri-e az országot. Kényelmes megoldás, de nem hatékony. Évek alatt riportok százai vesznek el így, és sok potenciális jelölt csúszik át a rostán. -
Solt #102574 És azt milyen séma szerint? Rábízod a DoF-ra, vagy te állítod be egyesével, hogy melyik scout hova menjen? -
korbin555 #102573 Nem érint a munkavállalási, nem nézelődök EU-n kívül. Más nincs is betöltve, csak EU országok. De abból az összes, ahol épkézláb játékosok vannak. Mihelyt lesz értelme (és megtehetem), rászabadítok egy tucat jó scout-ot Európára. -
Soulwave #102572 Köszi, neked is! Remélem, főleg hogy az idei évre megint két-három brutál arc jön, a többiek pedig maradnak. Sok sikert, nekem is volt ilyen vért izzadós hatodosztályból indulás karrierem a Yorkkal. A legnehezebb benne a munkavállalási szabály -
korbin555 #102571 Gratu! Szerintem jövőre meglesz a bajnokság. Kétszer egymás után a Bőrgatyások ezt nem fogják megcsinálni. Meglepne, ha elérnék a 80 pontot. -
korbin555 #102570 Csak megcsináltuk. Némi mázlival. Az utolsó pár fordulóban felváltva vezettünk a Pompey-val. Az utolsó meccset elvesztettük, de ők is, így bajnokok lettünk. Engem az sem zavart volna ha nem, mert a feljutás már megvolt. A többi hab a tortán.
Mondjuk ez a klub ennél nagyobb dolgokat is véghez vitt már. 5 éve újoncként is megnyerték a League 2-t. De ez nem von le semmit a szakértelmemből.
Ami fontos, a bérkeret 52k lesz (most 27,5k-t költök), az átig. pénz pedig 1,8M. Ebből csináltam 80k/330k-t. És 10 ember szerződése lejár, de csak 1 marad közülük. A League 1-be már könnyű lesz igazolni. Egy rakás csóró Kelet-Európai boldogan jön ide. A csóróról jut eszembe. Urbin csak azért nem lett gólkirály, mert 2x is megsérült. Így a legjobb góllövőm az alább látható Fenelon lett 25 góllal. De ez nem menti meg az irháját, mert szerződést nem fog kapni. Nála sokkal jobbat is tudok hozni.
Még annyit, hogy mivel nincs Youth Recruitment, kértem a fejlesztést. De itt megint kifogtam egy ambíció nélküli f@szt. Szerinte ami most van (a semmi), az bőven elég nekünk. A diskurzus végül eredményre vezetett. 1, 2. Ezután pedig jön a training facilities, azt sem hagyom annyiban.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2016.04.20. 13:58:01 -
Soulwave #102569 Sziasztok! Egy ideje én sem jelentkeztem, nem igazán volt időm, ám a tavalyi BL győzelem után, most sikerült lepörgetnem a negyedik szezont a Herthával. Íme a beszámoló
Hertha BSC 2017/18
Igazolások: Mivel tavaly elég nagyott robbantottunk a BL megnyerésével, ezért nem terveztem nagy erősítéseket, inkább kényszerből költöttem el több mint 100M eurót. Mivel a tavalyi csapatból Sarabiát és Crisetiget is kivásárolták, ezért kénytelen voltam ezeket a megüresedett kulcsposztokat, lehetőség szerint még jobb játékosokkal feltölteni. Így érkezett Memphis Depay a Realtól 70 milláért, és Hojbjerg a Bayerntől 38-ért. Rajtuk kívül csak kisebb transfer listed fiatalokat hoztam, Kimmichet és De Paul-t például. Így rendesen sikerült a Bayern középpályáját szétzilálni, reménykedtem is...
Bajnokság: Ezek után természetesen elvárás volt, hogy idén bajnokok legyünk. A szezon hatalmas söprésekkel indult, szanaszét vertünk mindenkit, ami még tavaly sem volt igazán jellemző. Egyetlen egy csapatot voltunk képtelenek megverni, természetesen a Bayern-t. Küzdöttünk, rúgtuk a gólokat (95-öt), de a Bayern tarthatatlan volt. Miután idegenben is csak X-elni tudtunk velük, ezzel eldőlt, hogy ismét 2. helyig jutunk. A müncheniek 91, mi 89 pontot értünk el (91 Bundesliga rekord), és őszintén szólva év közben elgondolkoztam hogy elfogadom a ManUtd ajánlatát, annyira bosszantó volt az egész. De hát ilyen az FM nincs mit tenni. A számok magukért beszélnek:
Kupa: Kiestünk a harmadik körben a Schalke ellen...
Nemzetközi + BL: Eleinte abszolút a bajnokságra koncentráltunk, hiszen ez a trófea még nem volt meg. Európai Szuperkupát behúztuk, Klubvilágbajnokságot szintén, ezek azért nem voltak túl nagy feladatok. A BL-ben a csoportot simán hoztuk, bár akadtak döcögősebb meccsek.
A sorozatot megint az Atleticoval folytattuk és megint agyonvertük őket. Ezek után jött a Barcelona elleni negyeddöntő, ami eddigi karrierem legepikusabb párharca volt. Itthon kikaptunk tőlük 0-2-re gondoltam ez már elúszott. Jött a visszavágó a Nou-ban, és 0-3-al fordultunk a félidőre. Kaptunk egy tizit, 0-4. Eljött a 80. perc, és a katalánok beindultak, 1-4, 2-4, itt már kezdtem rágni a csuklóm, erre kaptak egy tizenegyest. Az öreg Navas meg kivédte. Továbbjutottunk, az elődöntőben a Liverpoolon viszonylag simán túlléptünk, majd jött a döntő a Chelsea ellen. Kommentár nélkül:
Mint látjátok véres küzdelemben, tizenegyesekkel ugyan, de megvédtük a BL címet. A statisztikák alapján egyébként megérdemelten, de amit a gép elvett a bajnokságban azt visszaadtam a BL-ben.
Az U19-es csapat megnyerte a csoportját a Bundesligában, Zikovic ismét Aranylabdás lett, nekem meg ismét maradnom kell egy évet, hogy végre meglegyen a salátástál.
Utoljára szerkesztette: Soulwave, 2016.04.20. 13:44:48 -
Nátha érdekel valakit.
Valaki csinált egy updatet, ami minden alkalommal, mikor új játékot kezdesz randomizálja a játékosok potenciálját. Új játék, új sztárok... -
korbin555 #102567 Alakul. Bár 2 hete CM a jobbhátvéd, és rögtön két zakó. De előtte 13 meccsen nem kaptunk ki, és behúztuk a Johnstone's Trophy-t is a Mansfield town ellen. -
korbin555 #102566 Félidő. Legjobban szeptemberben ment, ott begyűjtöttem az első hónap menedzsere díjamat is. Helyezések. Azt nem tudom, képesek leszünk-e befogni az Oxford, Pompey duót. De jó a 3. hely is, csak az meglegyen.
Közben a Capital One nekünk véget ért, stílszerűen egy 7 gólos meccsen. 2-5 a nálunk 3 számmal nagyobb Everton ellen. Az elején rájuk hoztuk a frászt, a 6. percben kettővel mentünk. De aztán letoltak bennünket a pályáról. Valami ilyesmi kinéz az FA kupában is, megyünk a Kalapácsosokhoz. Viszont a Johnstone Paint Trophy-ban van némi esélyünk, ott nincsenek ilyen übermächtig ellenfelek.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2016.04.20. 08:14:10 -
korbin555 #102565 Ha a vezetőség partner lesz a fejlesztésekben, maradok. Megvárom, hogy állnak a dolgokhoz, ha lesz pénz. Ha feljutunk, valamit csinálni kell a háttérrel, mert ebben a ligában is gáz. Youth level 0, youth recruitment nincs, training és youth facilities átlag alatti. Ez már egy profi klub, illene lennie ificsapatnak. A jelek arra utalnak, hogy 2 éve valami pénzügyi gubanc lehetett itt. Akkor szokták lenullázni egy klubnál az ifi dolgokat, ha csőd van. Az is több mint gyanús, hogy 2 éve úgy estek ki a League 1-ből, hogy utána az utolsó, 24. helyre várták őket. Most gyógyulási fázis van, türelmes leszek. -
Izgalmasak ezek a ligák is és azért van 3-4 csapat, akik hajlandóak védekezni is. Sok sikert. A Crawley-t viszed vagy elfogadsz magasabb szintű ajánlatot? -
korbin555 #102563 Megint előjött az alacsonyabb osztályú iszonyatos gólparádé. A csapatom ugyan más, de a taktika ugyanaz. Tavaly normális eredményeim voltak, de most? Kétszer 4-3, aztán volt már 3-3, 5-4, legutóbb pedig 6-2. És nem mondhatnám, hogy kilógok a ligából. Tabella. Egyszerűen sem az ellenfél, sem mi nem védekezünk. Nem probléma, mert eddig rendre mi jöttünk ki jól a gólfesztiválokból. Csak nem értem. A 3 csatárom pedig:
Különösen érdekes a Fenelon nevű ír birka. Világrekord gyanús 23 órás gólcsendje volt mikor átvettem a csapatot. Nem vicc. Nálam meg az első meccsén, a becserélése után 2 perccel győztes gólt rúgott a két osztállyal fölöttünk lévő Norwich-nak. (Capital One) Szóval vannak itt rejtélyek, de amíg megy a szekér, inkább csak érdekes mint probléma. A megy a szekérrel kapcsolatban. A média 11. helyre várja a csapatot, a főnök a felsőházba. Én meg a dobogóra. -
korbin555 #102562 Vörös ördög lettem. Átköltöztem 95 km-el odébb Crawley-ba. 3 év League 1 után estek ki tavaly, és a 16. helyen végeztek. Érdekesség, hogy az elődömet nem rúgták ki, hanem lemondott. Vannak edzők, scout-ok, és bár pénz alig, de rend van. A klub értéke 2,2M. Bérkeret mínuszban, de már dolgozom, listára tettem 11 embert. És van 90k igazolásra. Ahhoz meg nem nyúlok, tele a világ free játékosokkal. A háttér egy rettenet itt is, youth recruitment nincs is. Ez mondjuk a 6. ligában elfogadható lenne, de itt nem. Ehhez viszont idő kell, de itt látok egy jó lehetőséget.
De mivel megélhetési menedzser vagyok, semmit nem zárok ki... -
Köszi, neked is grat!
A pirosak és sárgák nálam is záporoztak, mi voltunk a ligában a legfegyelmezetlenebb. Bár ez a taktikából is ered, mert sokaknak be van állítva a kemény szerelés. Hiába veszem vissza egy sárga után ezeket, sokszor így is becsúszik a piros, hiába na, ezek a srácok nem éppen a koncentrációjukról híresek :)
Kár, hogy nem maradsz, kíváncsi lettem volna, mit tudsz kihozni a csapatból. Ez a csapat még a hatodosztályból is messze kilóg lefelé, több fórumon is olvastam. Nálam amúgy fokozatosan engedték az edzőket, furcsállom, hogy nálad nem. A League 2 kezdetére már van annyi edzőm, hogy a GK és fitness kivételével mindegyik képességre jut egy. Minőségben is kilógunk a negyedosztályból, bár a stáb fizetését lehet inkább játékosokra lenne érdemes költeni... A stadionnal nekem is ezt a halasztás dolgot dobta be az elnök, de mivel nem kiestünk, hanem feljutottunk, ezért nem lehetett tovább halogatni. A profi státuszra is csak ekkor váltottunk, amikor már kötelező volt.
Engem nem keresett egy csapat sem eddig, lehet azért, mert a csapathoz állítottam be a saját reputációmat a karrier generálásánál? :) Te ezek szerint biztosan nem, mert sokkal jobb értékeid vannak a tulajdonságaidnál.
Zyndar: Később akkor rakok fel képeket, most munkából körülményesebb lenne!
-
korbin555 #102560 Az én gyerekem ugyanott született, ahol én. Szombathelyen. Magyar állampolgár, de 343 nap múlva múlva megkapja az angolt. 1482 napja van már Angliában, pedig én 1 éve jöttem ide. Ezen még lenne mit csiszolni.
Valamint a nyelvzsenimet is örökölte, 6 nyelven beszél. Egy a gond vele, nem futballista.
-
korbin555 #102559 Hi! Igény mindenre van. És nagy gratula.
Én most végeztem. Végül egész simán befutottunk másodiknak, a play-off-ból meg feljutottunk. Nálam is azok voltak jók, akiket említettél. White, Crawley, Dowie. De főképp Brayley. Itt nem nagyon volt sérült, ennek ellenére veszettül romlanak az értékei. De 34 éves, nem csoda. Viszont a szezon végére sok lett a fegyelmezetlenség. Doyle 3, Dowie 2, White 1 piros, és ezek mind tavasszal.
Az utolsó 8 meccsre pedig beraktam a fiamat is. Egész jól megállta a helyét. Rúgott 1 gólt, és adott 1 gólpasszt is. Ezen az 5-6. ligás szinten talán lehet jövője. Több nincs benne, megnéztem a GS-ben. 59 a PA értéke.
A helyzet viszont az, hogy nem maradok. Több ajánlatom is van a League 2-ből, most éppen spekulálok. Maradnék, de fejlődési lehetőség nulla. Edzőt nem hozhatok, háttérfejlesztést nem engedik, profi státusz szóba sem jöhet. Utóbbi kettő oké, de edző nélkül nem akarok dolgozni. Másfél hónappal korábban kezdtem, 14 felkészülési meccset játszottunk, de a begyakorlás még mindig nincs 100%. Bár már nagyon közel van hozzá. A stadion itt is probléma, 700 szék kötelező eggyel feljebb. 1 év halasztást kért a főnök, megkapta. Bár nem tudom mi változik 1 év alatt. Talán abban gondolkodik, ha kiesnek, nem kellenek majd a székek.
Per pillanat az asztalon van a Crawley, Hartlepool, Yeowil ajánlata. Plusz az ír PL 6. helyzett St. Patrick's. Szakmailag utóbbi komoly ugrás lenne, de maradok ezen a szigeten. Megnézem hol stabil a helyzet, és nem kell 6 edzéskategóriát vinnem. -
KWL14 #102558 Nekem a 14-ben generálta meg a fiamat Norwich-nál magyarként. Ami hiba, hogy a gyerek születési helye is Norwich volt, pedig egy éve se irányítottam őket. -
Kitartást neked is, az ilyen csapatokhoz kell idegrendszer. Még az első verziót használod a Deadly Circle-ből? Van egy-két képed esetleg a bajnoki tabellákról eddig? -
Szia Korbin!
Én is a Concord Rangerssel tolom, tavaly is volt már velük egy karrierem (akkor felmentünk a PL-ig), de az FM16-ban is játszom most velük. Nem egy lélekemelő feladat őket irányítani, az biztos. Eddig sikerült két bajnoki címmel fellépni a League 2-be, jelenleg a szezon kezdete előtt vagyok. Az 1. idény kicsit simább volt, a 2.-nál már csak 2 ponttal lett meg a bajnokság. Az 5-6. osztály nem sokban különbözik egymástól, gyakorlatilag mindenki el tud verni mindenkit, rendkívül sok a körbeverés.
Az anyagi helyzet katasztrofális, pedig a fizetési kereten belül tudtam eddig mindig maradni. Az 1. idény előtt próbáltam kupát szervezni nagyobb csapatokkal, abból jött be egy kis cash, és az FA kupában is sikerült eljutni azt hiszem a 2. fordulóig kedvező sorsolással, ahol kaptunk egy TV-s meccset - ez a bevétel és a szezon eleji végül pozitív mérleget eredményezett. A 2. szezon viszont masszív veszteség volt, mert a kupákból sajnos hamar kiestem. A vezetőség rendkívül sóher, semmire sem adnak pénzt. Folyamatosan kérem tőlük, hogy hajtsanak fel egy parent clubbot, de nem találnak (?!). Most mondjuk pont beindult egy kisebb stadionfejlesztés, ami kötelező is volt az osztálylépegetések miatt, arra kaptunk kölcsönt is. A játékosok nem állnak velem szóba, folyamatosan keresem őket és próbálok rájuk hatni egyéni beszélgetéssel, de gyakorlatilag körberöhögnek. Aztán látom, hogy sokuk harmadakkora fizetésért írnak alá a 7-8. osztályú klubokhoz... A kölcsönjátékosoknál ugyanez a helyzet, 1-2-t tudok vadászni. Gondolom ez köszönhető a kritikán aluli infrastruktúrának (a pálya annyira rossz, hogy évente 3-4X ázik el, és maradnak el meccseim), és a lassan emelkedő, béka segge alatti reputációnak is.
Az egyetlen, ami pozitívum, hogy a scouting range fejlődött, hirtelen a vezetőség engedte egész Európában a keresést (a 2. bajnoki cím előtt csak Anglia volt, még Nagy-Britannia sem!) Járja egy scout a UK-t, és hamarosan küldök egyet Európába is.Ez kapóra jött, mert magyar állampolgárságom miatt sok magyar játékost látok, így tudtam itteni szinthez képest minőségi játékosokat igazolni hazánkból. 4-en jöttek eddig, legtöbbjük NBIII-ból. Ez már tavaly is működött, Kulcsár Kornél hatalmas club legend lett :). De a keret még így is kritikán aluli, hiába lettünk már profik, rengeteg embert megtartottam szerződés nélkül, hogy legyünk elegen. Még várok egy kicsit, hátha a free playerek leadnak egy kicsit az igényükből a szezon kezdetével, de a csapatnak is kellene idő az összecsiszolódásra, így nem szabad sokáig variálni a keretet sem. Már az 5. osztályban is mi voltunk a legkisebb csapat a fizetéseket tekintve, a League 2-ben pláne ki fogunk lógni. A vezetőség alig emelte a bérkeretet, talán 10ezer euróval kezdtünk, és most tartunk 15-nél, az idei ligában ez már nevetséges. Sajnos ez nem is lesz jobb, csak ha a kupában összejön esetleg egy menetelés, vagy véletlenül betoppan egy sugar daddy :)
A játékosokról és a taktikáról: Zyndar Deady Circle taktikájával játszom, köszi érte :) nálam Taffle RWM-ként nagyon jól teljesít, sok gólt lő. Cawley-t ékként játszatom, mert a taktikámban csak 2 MC van, így kiszorulna. Cornhill a legjobb MC, Dowie, White tűrhető, ahogy a két szélsőhátvéd és a kapus is. A játékosedző nálam lesérült rögtön az elején, a képességei csomót csökkentek, így őt nem erőltettem. Próbáltam alsóbb osztályokban vadászgatni, hoztam 1-2 jobb embert onnan is. És ott van még Ben Greenhalgh, aki még az Internél is volt az ifiben, mert megnyert egy brit tehetségkutatót :) De nagyon botlábú sajnos mindenki.
Ha van igény, rakhatok fel képeket is, sok sikert! -
Ez nekem teljesen új és tetszik. Egyébként nem olyan vészes a fiad, simán lehet belőle Championship játékos. -
korbin555 #102554 Utánanéztem, tényleg már a tavalyiban is benne volt. 35 éves kor kell hozzá, de nagyon kicsi az esély, hogy megtörténik. Testvérek is születhetnek, de az is legalább olyan ritka. Valaki 7 órán át töltögetett vissza a youth intake napon, de semmi. Szóval mákom volt, de ez a gyerek...a görögök ledobták volna a Tajgetoszról. -
annyira nem is nézz ki rosszul, főleg ahhoz képest h hanyadik osztályról beszélünk.
am 1-2 éves ez az "újítás", valami 30+ éves kort kell elérni (vagy megadni az elején) és akkor van esély h megjelenik a fiad valamikor. -
korbin555 #102552 Maradt ifiszerződéssel.
Csak azt sajnálom, ha már van ilyen a játékban, miért nem dobott legalább egy gyenge NB1-es potenciál srácot. Vagy ahhoz az Arsenal padján kellene ülnöm? Egyébként találkozott már ilyennel bárki is? Mert nekem ez teljesen új. -
zavard el. Az asszonnyal együtt... És keress egy másik ágyast, aki igaz futballistát termel.... -
korbin555 #102550 Mi a manó! Nem is tudtam, hogy már ilyen is létezik. Megjöttek az ifik, közte egy magyar, aki a fiam. Besz@rás. Mondjuk jobb, ha valami civil foglalkozás után néz, mert futballista nem lesz belőle. Most mi a fenét csináljak? Zavarjam el? Mert a terv az volt, hogy az összes falábú gyerek azonnal repül. Viszont ha kiteszem a szűrét, az asszony kinyír. 
-
korbin555 #102549 A helyzet délen változatlan. Most éppen nem megy valami jól, az utolsó 5 meccsből 3 zakó, az óév utolsó, és az újév első meccsén is kikaptunk. De összességében jól állunk. Tabella. Az FA Cup nekünk már véget ért, a kis FA-ben még állunk. A főnök pedig boldog a helyezésünktől, zsíros új szerződést is kaptam. A 600€ remek, de azért elgondolkodtam az Accrington ajánlatán. Mégis League 2, kötődésem itt meg nincs. De egyelőre nem léptem. Ha valami nagyobb nevű csapat jelentkezik, átgondolom a lehetőségeimet. -
Rengeteg taktikát csináltam az ideihez, a minimum csapatutasítás a 7, van amihez 15 van :D -
korbin555 #102547 Szerencsétlen Hali, ki fognak zúgni...
Azóta nálam annyiban változott a helyzet, hogy engedtek hozni egy edzőt. Erőnlétit akartam, hogy a nyafogást megállítsam, de senki nem volt hajlandó idejönni. Végül kapusedző lett belőle, az is valami. HoYD sincs már, elküldtem. Gyerek nincs, évekig nem is lesz, nem kell a babysitter. És van egy scout is, bár a judging CA/PA értéke 5 és 4. Szegény ember vízzel főz. -
Én sajáttal játszom, de úgy érdekelne más taktikája is, ha a mögötte rejlő elméletet is megosztja :) Például rögtön meg is kérdeném, hogy mi a gond a 3 csapatutasítással? Kevés? Jelen pillanatban az én Debrecenem is általában ennyivel kezd. -
3 csapatutasítás :D Ez tényleg nincs túlbonyolítva.
Más: lenne igény itt megosztott taktikákra, vagy mindenki szigorúan sajáttal játszik? -
-
korbin555 #102543 Akkor beszállok én is. Concord Rangers, alias The Beach Boys. A klub félprofi, 1967-ben alapították, és az angol 6-ban bujkáltak. Pénz nincs. Edző nincs. Scout nincs. De van 4 director, és van főnöki elvárás. Bent kell maradni.
Szóval ez a nem túl rózsás helyzet. Ehhez képest 10 forduló után: tabella. 5 győzelemmel kezdtünk, azóta viszont kissé akadozik a gépezet. 3 ember lesérült, néha generál a gép valakit, mert csak 17 játékosom van. Mondjuk azok sem sokkal rosszabbak, mint a valódiak. 3 meccsen generált kapus védett, és csak 1 gólt szedett be. A taktikát legyalultam faék egyszerűre, mert ezek a csókák úgysem tudják tartani a lépést a zsenialitásommal. Nincs kreatív szabadság, nincs kemény szerelés, nincs posztról elmászkálás, nincs direkt passz. Semmi nincs amihez ész kell, vagy technikai képességek. Viszont mindenki ellen támadás van, a csatárok pedig lövöldözhetnek ész nélkül. Meg is teszik. A két rettegett gólvadász:
-
OFF
Csak azért teszek hozzá a témához, mert pont most volt ilyen téren tapasztalatom. Igen, látszanak a negatív értékelések, és vásárláskor te választasz eladót. Ha 99-100%-os emberkére böksz, akkor jó eséllyel nem fog rossz szándékkal viszonyulni az üzlethez. Legutóbb Humble Monthy Bundle egyik tagját vettem ~900 Ft környékén. Pár nap után Steam visszavonta a játék aktivációt. Jeleztem G2A oldalán a problémát, 1 nap múlva kaptam új kulcsot az eladótól. A kulcs regisztrációja sikertelen volt, már aktiválták. Jeleztem újfent hogy nem stimmel a dolog, egy kis idő után az eladó kezdeményezte a refundot, ami rendben meg is érkezett. Rögtön vettem egy új példányt egy másik eladótól, akkor már csak 600 Ft-ért, azóta is rendben működik. -
Nahát akkor tessék, szokásos évi egy darab Debrecen mentésemből ezúttal teszek fel egy képet (ellentétben az utóbbi ~3 évvel) 
Első év felénél járok kb., európában sima zakó, kupából is kizúgtam. Haladás ellen még nem sikerült nyernem :)
tabella:
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.04.18. 10:24:51 -
kikiroller #102540 tudom h nem volt most már vágom h a játékban is minden a maga idejében jelenik meg