A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Soulwave #102569 Sziasztok! Egy ideje én sem jelentkeztem, nem igazán volt időm, ám a tavalyi BL győzelem után, most sikerült lepörgetnem a negyedik szezont a Herthával. Íme a beszámoló
Hertha BSC 2017/18
Igazolások: Mivel tavaly elég nagyott robbantottunk a BL megnyerésével, ezért nem terveztem nagy erősítéseket, inkább kényszerből költöttem el több mint 100M eurót. Mivel a tavalyi csapatból Sarabiát és Crisetiget is kivásárolták, ezért kénytelen voltam ezeket a megüresedett kulcsposztokat, lehetőség szerint még jobb játékosokkal feltölteni. Így érkezett Memphis Depay a Realtól 70 milláért, és Hojbjerg a Bayerntől 38-ért. Rajtuk kívül csak kisebb transfer listed fiatalokat hoztam, Kimmichet és De Paul-t például. Így rendesen sikerült a Bayern középpályáját szétzilálni, reménykedtem is...
Bajnokság: Ezek után természetesen elvárás volt, hogy idén bajnokok legyünk. A szezon hatalmas söprésekkel indult, szanaszét vertünk mindenkit, ami még tavaly sem volt igazán jellemző. Egyetlen egy csapatot voltunk képtelenek megverni, természetesen a Bayern-t. Küzdöttünk, rúgtuk a gólokat (95-öt), de a Bayern tarthatatlan volt. Miután idegenben is csak X-elni tudtunk velük, ezzel eldőlt, hogy ismét 2. helyig jutunk. A müncheniek 91, mi 89 pontot értünk el (91 Bundesliga rekord), és őszintén szólva év közben elgondolkoztam hogy elfogadom a ManUtd ajánlatát, annyira bosszantó volt az egész. De hát ilyen az FM nincs mit tenni. A számok magukért beszélnek:
Kupa: Kiestünk a harmadik körben a Schalke ellen...
Nemzetközi + BL: Eleinte abszolút a bajnokságra koncentráltunk, hiszen ez a trófea még nem volt meg. Európai Szuperkupát behúztuk, Klubvilágbajnokságot szintén, ezek azért nem voltak túl nagy feladatok. A BL-ben a csoportot simán hoztuk, bár akadtak döcögősebb meccsek.
A sorozatot megint az Atleticoval folytattuk és megint agyonvertük őket. Ezek után jött a Barcelona elleni negyeddöntő, ami eddigi karrierem legepikusabb párharca volt. Itthon kikaptunk tőlük 0-2-re gondoltam ez már elúszott. Jött a visszavágó a Nou-ban, és 0-3-al fordultunk a félidőre. Kaptunk egy tizit, 0-4. Eljött a 80. perc, és a katalánok beindultak, 1-4, 2-4, itt már kezdtem rágni a csuklóm, erre kaptak egy tizenegyest. Az öreg Navas meg kivédte. Továbbjutottunk, az elődöntőben a Liverpoolon viszonylag simán túlléptünk, majd jött a döntő a Chelsea ellen. Kommentár nélkül:
Mint látjátok véres küzdelemben, tizenegyesekkel ugyan, de megvédtük a BL címet. A statisztikák alapján egyébként megérdemelten, de amit a gép elvett a bajnokságban azt visszaadtam a BL-ben.
Az U19-es csapat megnyerte a csoportját a Bundesligában, Zikovic ismét Aranylabdás lett, nekem meg ismét maradnom kell egy évet, hogy végre meglegyen a salátástál.
Utoljára szerkesztette: Soulwave, 2016.04.20. 13:44:48