A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Köszi, neked is grat!
A pirosak és sárgák nálam is záporoztak, mi voltunk a ligában a legfegyelmezetlenebb. Bár ez a taktikából is ered, mert sokaknak be van állítva a kemény szerelés. Hiába veszem vissza egy sárga után ezeket, sokszor így is becsúszik a piros, hiába na, ezek a srácok nem éppen a koncentrációjukról híresek :)
Kár, hogy nem maradsz, kíváncsi lettem volna, mit tudsz kihozni a csapatból. Ez a csapat még a hatodosztályból is messze kilóg lefelé, több fórumon is olvastam. Nálam amúgy fokozatosan engedték az edzőket, furcsállom, hogy nálad nem. A League 2 kezdetére már van annyi edzőm, hogy a GK és fitness kivételével mindegyik képességre jut egy. Minőségben is kilógunk a negyedosztályból, bár a stáb fizetését lehet inkább játékosokra lenne érdemes költeni... A stadionnal nekem is ezt a halasztás dolgot dobta be az elnök, de mivel nem kiestünk, hanem feljutottunk, ezért nem lehetett tovább halogatni. A profi státuszra is csak ekkor váltottunk, amikor már kötelező volt.
Engem nem keresett egy csapat sem eddig, lehet azért, mert a csapathoz állítottam be a saját reputációmat a karrier generálásánál? :) Te ezek szerint biztosan nem, mert sokkal jobb értékeid vannak a tulajdonságaidnál.
Zyndar: Később akkor rakok fel képeket, most munkából körülményesebb lenne!