A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #102559 Hi! Igény mindenre van. És nagy gratula.
Én most végeztem. Végül egész simán befutottunk másodiknak, a play-off-ból meg feljutottunk. Nálam is azok voltak jók, akiket említettél. White, Crawley, Dowie. De főképp Brayley. Itt nem nagyon volt sérült, ennek ellenére veszettül romlanak az értékei. De 34 éves, nem csoda. Viszont a szezon végére sok lett a fegyelmezetlenség. Doyle 3, Dowie 2, White 1 piros, és ezek mind tavasszal.
Az utolsó 8 meccsre pedig beraktam a fiamat is. Egész jól megállta a helyét. Rúgott 1 gólt, és adott 1 gólpasszt is. Ezen az 5-6. ligás szinten talán lehet jövője. Több nincs benne, megnéztem a GS-ben. 59 a PA értéke.
A helyzet viszont az, hogy nem maradok. Több ajánlatom is van a League 2-ből, most éppen spekulálok. Maradnék, de fejlődési lehetőség nulla. Edzőt nem hozhatok, háttérfejlesztést nem engedik, profi státusz szóba sem jöhet. Utóbbi kettő oké, de edző nélkül nem akarok dolgozni. Másfél hónappal korábban kezdtem, 14 felkészülési meccset játszottunk, de a begyakorlás még mindig nincs 100%. Bár már nagyon közel van hozzá. A stadion itt is probléma, 700 szék kötelező eggyel feljebb. 1 év halasztást kért a főnök, megkapta. Bár nem tudom mi változik 1 év alatt. Talán abban gondolkodik, ha kiesnek, nem kellenek majd a székek.
Per pillanat az asztalon van a Crawley, Hartlepool, Yeowil ajánlata. Plusz az ír PL 6. helyzett St. Patrick's. Szakmailag utóbbi komoly ugrás lenne, de maradok ezen a szigeten. Megnézem hol stabil a helyzet, és nem kell 6 edzéskategóriát vinnem.