A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
sas96 #102488 Sziasztok,
hát egyéb elfoglaltságok ill. meló miatt eléggé lassan sikerült a végére érnem a 2020/21-es szezonnak az Iraklis csapatával. De ma a végére értem, erről írnék most 1 kisebb szösszenetet :-)
Átigazolások 2020/21
Elégedett lehettem az érkezőkkel teljes mértékben, viszont a távozók oldalon Fortounis-t és a fiatal Kilian-t nagyon sajnáltam hogy elmentek tőlünk, de pénzügyileg abszolút jó helyzetbe kerültem ezeknek az eladásoknak köszönhetően.
BL/EL
Elnéztem a koeff. táblát, mert már ettől a szezontól kezdve a bajnok újra a csoportkörbe kerülhetett, mivel ezek mi voltunk, így be is kerültünk a Juventus, Anderlecht, Sahtar hármas mellé. Szépen teljesítettünk, elégedett voltam, épphogy nem jutottunk tovább a 2. helyen. Sajnos Belgiumban ment el a továbbjutás az 5. körben, aztán a 6.-ban zúztunk egyet bosszúból! :-)
BL csoport végeredménye
BL/EL meccsek
Mint látható az EL-ből gyorsan kiestünk. Utolsó 10 percben rontottuk el a jó eredményt...
Bajnokság
Végeredmény
Megszereztük a csapat történetének 3. bajnoki címét, következő szezonban újra a BL csoportkörében kezdünk. Az elején bukdácsoltunk eléggé, de aztán sikerült felvenni a ritmust és nem is engedtük ki a kezünkből az újabb sikert. A szezon felénél még úgy tűnt újra a PAOK lesz a nagy rivális, de ők egy idő után láthatóan kiszálltak a bajnoki címért folytatott harcból. Ezzel a sikerrel címet is sikerült védenünk!
Érdekesség hogy az AEK félszezonban még kiesésre állt, végül sikerült bennmaradniuk, de most valóban nem voltak túl erősek.
Kupa
Hát itt nagyon brutális sorsolásom volt a kieséses szakaszban. A 16 között viszonylag könnyű ellenfelem volt, de a 8 között a Panathinaikos, a 4 között pedig az Olympiakos került elém. Sikerült mindkettőn túljutni elég nagy harcok árán, aztán a döntőben következett az Atromitos elleni meccs, ami drámaibbra sikeredett mint a bajnokságban lejátszott meccseink (ott 2x lett 5-1 ide).
Tehát akkor a Kupa Finálé
Végig irányítottunk, de majdnem elcsúsztunk még így is, az a piros lap és a 11-es megijesztett, de szerencsére nem lett probléma. Ez az eredmény azt jelenti hogy itt is címet védtünk, ez a 2. kupasikerünk az irányításom alatt. Út a Döntőig...
Összességében teljesen sikeres szezonnak ítélem meg ezt a mostanit, remélem sikerül majd már a nemzetközi porondon is áttörést csinálni, mondjuk 1 BL csoport továbbjutással :-)
Következő szezonban 5 helyett 6 csapat indul a nemzetközi porondon, mert a Fair-Play miatt kaptunk 1 extra helyet. Remélem rajtam kívül legalább 3 klub bejut valahová, mert ebben az idényben csak én és a PAOK volt jelen nemzetköziben, a többiek lehullottak.
Végezetül, a BL-t a Liverpool, az EL-t a Leverkusen nyerte meg a Lyon és a Marseille ellenében! :-)