A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #102474
6. szezon. (fm14)
Folytattam (bő egy hónap után), mert csak nem hagyhattam abba egy elveszített bajnoksággal. Vissza is szereztük, ahogy reméltem. Bár előző szezonban a 77 pontunk a 2. helyre volt jó, idén meg szerény 71 pont is elég volt a bajnoki címhez.
Az orosz kupában címvédők voltunk, de most meg azt nem tudtuk megvédeni. Elődöntőben 1-3 a CSZKA ellen.
A BL-ben egy nagyon erős csoportból 2. helyen mentünk tovább a Bayern mögött, és a Real Madrid, Trabzonspor előtt. Ősszel nagyon ment a szekér, a Trabzon-nak egy hetest rúgtunk, és a bajnokságban is szórtuk a gólokat. De ennyi volt a nagy remeklés, ráadásul télen lesérült a két legjobb játékosom. (egész tavaszra.) Az első kieséses körben pedig jött a Chelsea, meg egy nagy maflás hazai pályán (1-5). Londonban nyertünk 1-0-ra, de az már csak kozmetikázásra volt jó.
Felemás szezon volt, nem is nagyon emlékszem ilyenre. Ősszel remekeltünk, futószalagon rúgtuk az 5-6 gólokat, félidőben 11 pont előnnyel fordultunk. Tavasszal meg semmi nem akart működni. Kiszenvedett győzelmek, döntetlenek, 2 váratlan vereség is. De a lényeg megvan, a 2. bajnoki cím. Összességében elégedetten fejeztem be a karriert.
До свидания!