A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Rudee #102445 Vége az első szezonnak.
Ahogy gondoltam nem lett túl egyszerű. Sok szót ugyan nem érdemel az első idény, de azért egy-két dolog. A kölcsönjátékosok közül talán egyre mondhatom azt, hogy ért valamit. A 3 védő (Cortie, Markiet és Warmolts) nem volt annyira rossz, de sok egyéni hibájuk gólhoz vezetett. Elől de Reuver a sérüléséig hasznos volt, aztán már csak kereste régi önmagát. Még jó, hogy a szélről besegítő Vicento megfelelő társ volt a támadásoknál. A középpálya hasonlóan sok hibával játszott. Na jó, talán kevesebbel. Mivel az alap keret csak 2 kölcsönbe érkezővel egészült ki, így megpróbáltam a taktikát (4321) a kerethez alakítani.
Összességében a sok kapott gól volt a vesztünk. Talán még a rutintalanság is közre játszott, mert sok meccset buktunk előnyről. A hajrában pedig már mindenki a végét várta, az utolsó 5-6 meccsen 3 öngólt is összehoztak a fiúk.
Tabella
Játékos stat 1/2
Játékos stat 2/2
A második évben viszont a keretet alakítom a tervezett felálláshoz (42121). Van is változás bőven. A bérkeret nagy problémát jelentett, ez most jóval jobb, viszont nem akarom hogy túl sokat kereső játékosok legyenek a keretben. Ezért (is) távozott több játékos. Roal van der Sande volt köztük az egyetlen, aki maradhatott volna, de a klub jövőjét szem előtt tartva a Venlo-tól érkező ajánlatot már átgondoltam és mivel megadták amit kértem, így távozott is. Pár fiatalnak megadom a lehetőséget, hogy bizonyítson az első hónapokban. A tavasszal felkerült ifik közül talán 6 kapott szerződést, Ők a felkészülési meccseken ott lesznek a túz közelében, aztán meglátjuk ki kerül be a bajnokikra. A már biztos érkezők közül kiemelkedő lehet a Haladástól megszerzett Leandro Martínez, neki kéne bejátszania majd a jobb szélt. Csilus és Egerszegi a magyar vonalat képviseli, utóbbi talán a kezdőbe is helyet kaphat, ha bizonyít. Egy gólerős csatár kellene igazán, de azt szinte lehetetlen találni. Ráadásul a fiatal Joost van Heck is távozóban van, érte a Groningen hajlandó megadni egy komolyabb összeget (150+150/12hó). Hiába kaptam 200ezret igazolni (+114ezer a fentebb említett eladás után).
Folyt.köv.