A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Rudee #102389 A frissítésgetés közben azért én is ismerkedem a játékkal. A választott csapat a kb 35 km-re lévő Helmond városának együttese lett.
Alig több, mint 70e€ a fizetési keret, így nem meglepő, hogy van egy csomó amatőr játékos és persze az ingyen kölcsönzöttek (Utrecht, Heerenveen, NAC és Excelsior csapataitól). A fizetési igények magasak, így nehéz volt eldönteni, hogy milyen úton induljak el. Igazolni nem érdemes, mert az az összeg is kell a bérekre. Az alap keret mellé így csupán 2 fiatal játékos jött, Ők sem végleg. Paudits a Viditől, Pongrácz pedig az ETO-ból :)
Év közben van néhány hét szabadidőnk, így sorra kötöttem le az edzőmeccseket. Ezeken pár próbajátékos is feltűnt, de egyik sem maradt aztán.
A felkészülés alatt nem nyertünk meccset, aztán a bajnokságban is csak a negyedik körben lett meg az első siker. Utána jött egy zakó otthon a feljutásra esélyes NAC ellen (0-3). A következő körben a Den Bosch-t ugyan ilyen arányban léptük le idegenben, és ez bizony fordulópont volt. Megkezdtünk ugyanis egy 7 meccses veretlenségi sorozatot (5gy-2d-0v), amivel nagyjából a szezon előtt beígért pozíciónkat (középmezőny) be is biztosítottuk. A következő 6 meccs (1gy-2d-3v) már másabb volt... Jöttek a 2-3-4 hetes sérülések és bizony néhány meccsen még a büfés unokája is oda fért volna a kispadra :D
Jelenleg a legnagyobb baj a védelemmel van, Ők minden meccsen jók 1-2 gólra, sajnos.
Tavaszra szeretnék pár fiatalnak több lehetőséget adni, főleg azok közül, akiknek élő szerződésük van. Meg kellene szabadulnom a jól keresőktől is, mert a fentebb említett bérkeret és a fizuk nem teljesen vannak arányban. 10 legjobban kereső a teljes keret mintegy 85%-át elviszi. Ez valahol a kurva sok környékén van. Remélhetőleg találtok olyan fiatalokat, akik beérik havi 3-4000-rel is. Akkor lehetne egy 16-18 fős keretem, ami a kölcsönzöttekkel együtt ütőképes lehet.
Íme a tabella, egy meccsel a féltáv előtt.