A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• sas96
    Sziasztok,

a végére értem a szezonnak...hát volt izgalom bőven a végjátékban ahogy az várható volt.
    Az utolsó fordulóra az Olympiakos is kiesett a bajnoki címért folytatott harcban. Sokat hibáztunk mi is... az utolsó 4 fordulóra maradt nekem a Pireusz, Panionios, Giannina, Larisa. Pireuszban nyerni tudtunk de az utána következő meccsen elbuktunk 2 pontot a meccs végén... majd a Giannina csapatát sem tudtuk megverni. Utolsó forduló előtt a Pireusz már kiszállt a bajnoki címért folytatott harcból, ők beálltak 3. helyre, felfelé már nem jöhettek. A bajnoki címért a PAOK-al volt harc. 3 ponttal vezetett előttem, de az egymás elleni eredmények számítanak elsősorban, majd utána a gólkülönbség azonos pontszámnál. Tehát a képlet egyszerű volt, ki kell kapniuk, nekünk nyerni otthon. Első félidő után nálunk 1-0 volt ide, náluk 1-1 a Giannina ellen. 2. félidő legelején már vesztésre álltak, nálunk már 2-0 volt az állás. Már kezdtem elhinni hogy bajnokok leszünk, de a 92. percben jött az üzenet hogy a PAOK egyenlített....a meccsük legvégén... ezáltal el sikerült bukni a bajnoki címet az utolsó forduló hosszabbításában.... eszembe jutott rögtön a pár évvel ezelőtti Premier Leauge, Manchester City és Liverpool esete. Végeredmény 2018/19

A rájátszás is idegőrlő volt... Playoff eredmény
    AEK ellen összesen 4 pontot hullajtottunk el azzal hogy a legvégén kiegyenlítettek. Panathinaikosz ellen egyik meccsen 1-0-ról veszítettünk 3-1-re, a következőn meg volt 1 bolond, aki 11-est érően szabálytalankodott velük szemben...ezzel 1-0-ra ütöttek minket. A Pireusz-t oda vissza megvertem. Mint kiderült, itt is elég lett volna csak 1x kitartani az AEK ellen, akkor most nem Európa Liga lenne, de lehet jobban is jártunk ezzel. BL -be helyezettek ágáról nem hiszem hogy bejutottunk volna.

Következő szezonban jelentős változásokat próbálok eszközölni...a védelem nagyon gyengén muzsikált a szezon végére amikor az igazán fontos meccsek voltak, így ez elsődleges prioritást fog élvezni, illetve néhány emberkét el is fogok engedni... na majd "jövőre"... :-)
    Remélem nagyobb szerencsém lesz.

A végére még a kupamenetelésről 1 kép... Természetesen ezt sem nyertük meg... :-)

Jó játékot mindenkinek! :-)
    Utoljára szerkesztette: sas96, 2016.03.05. 15:05:53