A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
sas96 #102344 Igen, én is nagyon élveztem még anno a '11-ben a görög bajnokságot, mondjuk ott akkor még nem sikerült bajnokságot nyernem, csak kupát, viszont az ezüst sikerült, az is szépen csillogott :-) Aztán bedőlt a mentésem... pihentettem is utána kicsit a játékot.
Az Iraklis-al viszont folytattam a bajnokságot, elkezdődött a tavasz. Hát ennél jobban nem is kezdődhetett volna. Egyelőre még csak győzelem van a hátunk mögött... ki tudja meddig marad ez így :-)
Ermionida 7-1-re kapott ki tőlünk, a PAOK 3-0-ra, az Atromitost 3-2-re vertem, a Panaitolikos-t 1-0-ra.
Szerencsére a Pireusz kezd már botladozni, nincs már messze, befoghatóak... :-) Állás 20 forduló után
A kupában mint írtam, az AEK Athént kaptam meg...hát ki mást... otthon 1-0-ra, idegenben 4-2-re győztük le őket, bejutottunk a 8 közé. Hát erre kit kaptam... Olympiakos... komolyan kezdem azt érezni hogy az FM játékokban erősen irányított a sorsolás :D Mind1. megpróbáljuk ezt is, aztán lesz ami lesz.
A keretben is változások történtek, a legfájdalmasabb távozóról már szóltam az előző posztban, most az érkezőkről is linkelnék képet. 1 név kivételével szerintem egyik sem lesz ismerős, de nem baj :-) Igazolások Tavasz
Lacina Traoré neve ismerős lehet nektek. Nem volt csapata, 28 éves és így végül 2 évre megegyeztem vele mert ő volt a legjobb ingyen elhozható és csatár poszton erősen foghíjas a keretem. Moreira is csatár, de ő még csak 18 éves, viszont a kezdő értékei nem rosszak. AEK elleni visszavágón bedobtam a mélyvízbe, 1 góllal és 2 assziszttal hálálta meg a bizalmat, még 1x játszott, de akkor már nem tudott akkorát alkotni mint elsőre :-) Rochinha és Evangelista pedig KP-k. Előbbi inkább szélen szeret játszani, utóbbi inkább középen.
Így futok neki az utolsó 10 meccsnek meg a kupának, majd jelentkezem... :-)