A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Szerintem ez nem bug. Ha eléri a 15-öt, az a játékos a gép szerint megtanulta a posztot. Jön a hír, hogy most már teljes mértékben alkalmas ott játszani. Nem kell hozzá elérnie a 20-at. Feljebb talán azért nem nagyon megy (ha nem megy, mert ezt nem szoktam figyelni), mert valahogy muszáj megkülönböztetni a természetes, és a tanult posztokat. A természetes posztot ugyanis soha nem felejti el, míg a tanultat elfelejtheti.

Mondjuk nekem is sántít kicsit az egész elgondolás, mert mitől természetes a természetes? Az anyja hasában tanulta? És miért nem érheti el a maxot, ha 15 éve a tanult posztján játszik? De valahogy meg kellett csinálni, és ezt így megfelelőnek gondolták. Én nem látok ebben különösebb problémát. Úgysem a zöld pont mondja meg milyen jó valaki, hanem a poszthoz tartozó értékei. Lásd a klasszis jobbhátvédedet.

A tanulási idővel kapcsolatban pedig semmi furcsa nincs abban, ha valaki 3 év alatt sem tanulja meg az új posztot. Nem mindenki alkalmas átképzésre. Ha nincs látható haladás, meg lehet nézni a versatility értékét a GS-ben. Ha a béka segge alatt van, felesleges vele szenvedni. Ő is megtanulja egyszer, de semmi perc alatt képes elfelejteni ha nem ott játszik. Vagy ha levesszük róla a poszt edzést. Egyébként erősen ajánlott az átképzést minél fiatalabb korban elvégezni. Egy 16 éves sokkal gyorsabban tanul mint egy 20+ éves. Egyik-másik gyerek a nulláról is képes 10 hónap alatt elsajátítani vadidegen posztot. És ha ritkán is játszik ott később, akkor sem fogja elfelejteni. Az fm 1x1 szerint is felnőtt játékost átképezni tricky business. Lassan tanul, gyorsan felejt, és ha nem profi mentalitású, unhappy lesz a ráerőszakolt különóra miatt.

Abban egyetértek, hogy egyes gyanús esetekben a bugot sem lehet kizárni. De van ebben értelmezhető szisztéma, és alapjában véve jól is működik.