A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bencekovacs
    Szezon 2019/2020
    Még mindig a Celta Vigo

Vezetőségi elvárás: Dobogó
    Saját cél: Harc a bajnoki címért

Liga:
    A bajnokságot nagyon jól kezdtük, sokáig az élen is álltunk, aztán tavasszal becsúszott pár nem várt eredmény és az utolsó fordulóban a Barcelonával játszottunk az ezüstért. 2:0-ra vertek minket, így csak a harmadik hely lett meg ami félig-meddig csalódás de nem tette tönkre a szezonomat.
    Meccsek 1 2
    Tabella

Kupa:
    A kupában a rotálás miatt a háttéremberek játszottak, mégis magabiztosan mentünk el az elődöntőig, ahol a Real 2:1-es összesítéssel ejtett minket ki.

BL
    A tavalyi második helyezés miatt, egyből a csoportkörbe kerültünk, ahol Besiktas, Sporting, Juventus ellen meccseltünk és csalódást keltve csak a harmadik helyen végeztünk, ezért csak az európa liga maradt...
    BL 2020

EL
    Na és itt jön a legjobb rész. Az EL-t a milan ellen kezdtük, akit idegenben lőtt góllal ejtettünk ki. Utána jött a Wolfsburgm sima 3:1 összesítésben (idegenben 2:0-ra nyertünk az első meccsen). A Lyon kettős győzelemmel a legkönnyebb párosítás volt, majd az elődöntőben a Marseille se jelentett problémát. A döntőben az ellenfél a Barcelona volt és 3 nappal a bajnoki ezüst csata után játszottunk, itt viszont én nyertem 2:1-re így sikerült begyűjtenem az első trófeát a csapattal!
    Meccsek

A szezonban nagyobb átigazolásom nem volt, jött év elején Ben Pearson az angol 2-ből, és bár kispadra hoztam nagyon hamar bejátszotta magát a kezdőbe. Dani Olmo pedig meglepően olcsón jött a Zágrábtól.

Viszont a szezon után félre tettem ezt a mentést, kicsit beleuntam és más kihívások után nézek, de abban biztos vagyok, hogy még folytatni fogom.