A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    Hali
    azt hiszem korábban kérdeztem mrá, de nem találom és megint kis dilemmában vagyok
    Mennyire szoktatok/érdemes rotálni?
    Jelenleg ilyen kerettel dolgozom az Arsenalnal 2020-ban
    4-2-3-1-es felállással
    2 kapus - Ter Stegen és egy fiatal srác, őt lehet jobb lenne lecserélni egy öreg padozóra, most a fiatal viszi az összes hazai kupameccset
    2-2 bal/jobbhátvéd
    3 klasszis és 1 fiatal KH
    5 univerzális középpályás (1 bwm és 1 box-to-box van)
    6 univerzális támadó középpályás
    2 csatár, 1 töltelék, meg 1 ifi támadó
    Ezen kívül a kölcsönben lévők közül 9 középpályás/támadó játékos van akikkel még számolni akarok a jövőben, a többit majd értékesítem ahogy tudom.

Szóval a fő bajom, hogy nem igazán találom még most se az ideális egyensúlyt. Azt nem akarom, hogy A és B csapat legyen (amik kb azért már ugyanolyan erősek), de az se jó szerintem, hogy totál fel van forgatva meccsről-meccsre a keret, ahogy az sem, hogy van aki zsinórban 4-5 meccseket padozik. Sőt, most hogy emiatt a poszt miatt megnéztem, november környékén vannak, akik 15x voltak kezdők, és vannak akik 3-4 meccset játszottak eddig becseréléssel együtt.

Korábban próbáltam, hogy szűkebb kerettel dolgozok, de ez is csak 24 mezőnyjátékos, és olyankor mindig jött egy kellemes sérüléshullám.

Szóval hogy figyeltek arra, hogy normálisan megkapja mindenki a lehetőséget, de ne is legyen meccsről-meccsre teljesen felforgatva a csapat?