A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #102299
5. szezon (fm14)
Voltak nagyon szép eredményeink, de minden mellékes, mert a Zenit elvette a bajnoki címünket. A 10 éves fm történelmem számtalan karrierje között ez talán a 3. eset, hogy nem tudtam címet védeni. Az őszi szezon után 1 pont hátrányban voltunk. Nekünk 1 vereségünk lett tavasszal, nekik pedig 2 döntetlenjük. De mivel az 1 zakót pont tőlük kaptuk, végzetesnek bizonyult. Az utolsó fordulóban papíron még volt esélyünk, de miért akkor botlottak volna? Szóval ez övön aluli volt, nem is értem a nagy feltámadásukat. De megérdemelték, mert aki 1 vereséggel lehoz egy szezont, az előtt le a kalappal. Tabella.
A kupa viszont megvan első alkalommal. Szép is lett volna, ha nem. A döntőben ugyanis a 2. liga 18. helyezettje várt ránk. 9 rotációssal is lehoztuk. Kupadöntő.
És akkor az EL. A BL-ből kerültünk át, és elmentünk a döntőig. A Juve is nehéz volt, de végül az elődöntőben a Celtic lett igazán rágós falat. Két 0-0, büntetőkkel mi mentünk tovább. A döntőben pedig kikaptunk az Arsenal-tól. Meccsek, és a döntő. Nem rossz, de a bajnoki cím elvesztése mellett nekem ez nem vigasz. Ha megnyerjük se lett volna az. Na jó, talán egy kicsit.
Egyebek. A főnök még januárban bejelentette, hogy a Chelsea kapcsolatba lépett velünk, és a fiókcsapatuk lettünk. Kell a halálnak a londoni Dinamo. Senki, beleértve ezt a gyülevész hordát, ne atyáskodjon felettünk. Kölcsönjátékost is előbb visznek tőlünk, mint én tőlük. A 179k-t meg kenjék a hajukra. Sajnos csak 1 év után lehet törölni az egyezséget, de amint lehet megteszem. Keressenek másik depót, tágas a szibériai tajga.
Lesz új stadionunk, 2020 májusában adják át. Már old news, de nem vettem észre tavaly májusban a hírek között. Januárban tűnt fel, mikor a soros fejlesztést kértem. Boardroom.
10 korosztályos orosz válogatott srácom van, tavaly ifi BL döntőbe jutottak. Azt ugyan elbukták az Anderlecht ellen, de 3-4-ből nagy játékos lesz. Idén nem vitézkedtek annyira, de a fele már kölcsönben van. Őket mind úgy hoztam, két éve leraboltam az orosz ifiválogatotatt. A Zenit és a moszkvai nagy klubok nem díjazták a ténykedésem, de a kisebb csapatok nem állnak úgy, hogy nemet mondjanak a pénzre. 14M-ba került feltölteni az óvodát. Idén tavasszal pedig kaptam két sajátot is akiket megtartottam. Ők az elsők, akikből esetleg lehet jó játékos.
A játékot egy ideig pihentetem, mert újra kezdem unni. Ebből én már nem gyógyulok ki. Bár nagyon felbőszített az elveszített cím, de annyira nem, hogy amiatt ne tegyem félre. Megvár.