A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Naptár szerint még nincs félidő, de mára be kell fejeznem. A bajnokságnak úgyis túl vagyunk a felén. Tabella. Ilyesmit vártam. Amit csak reméltem, az a BL. Elloptunk 4 pontot a Monaco-tól. BL csoport. Papíron bármire maradt esélyünk, de még hátravan a Real idegenben, és a Man. United itthon. Bármi lesz, már így is nagyon elégedett vagyok. (Azért egy maflásba talán nem kellene belefutnunk.)
    Télen pedig megyünk túrázni. Nyáron mehettünk először, a 4. évben. Már megijedtem, hogy valami bug van a játékban. Kelleni fog az a pénz nekünk. Nyáron Japánban voltunk, következik Kína vagy Korea. Nem távolság egyik sem. A távolságról. Még az Old Traffordba is jöttek velünk szurkolók, pedig valami 8800 km. Sajnos ott nem volt apropójuk görögtüzet gyújtani.

1-2 érdekesség.

Kicsit lejtett a hazai pálya, mert ez szerintem les volt. De az érdekes nem ez, hanem a leggyorsabb gólunk, 10 mp. kellett hozzá. (Meg a spori.)

Itt pedig egy görögtűz, ami mindennapos nálunk. De ez a meccs inkább az eddigi legnagyobb gólarányú győzelmünk miatt érdemel említést.

Utoljára szerkesztette: korbin555, 2016.02.16. 13:21:22