A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Jelenleg 8 játékosom van 1M€ érték fölött. A legdrágább 5M. A jobb orosz játékosokat viszont eszement pénzekért adják-veszik. A szabályok miatt nagyon kelendők. A 400k értékű középszer jobbhátvédemért 3,8M-t ajánlott a Rubin. Gondolkodás nélkül eladnám, de nem tudok kiállni oroszok nélkül. Vagy beteszek a helyére egy gyereket, de nem vagyok hülye. Így van ez máshol is, kellenek az oroszok, ezért felverik az árakat. A Zenit képes volt a lejárt szerződésű tartalékkapusomra is ráugrani. Pedig ott van Lodygin és Lobantsev. Gyenge mindkettő, de akkor is minek oda ez a birka? Már februárban szerződést ajánlottak neki, meg sem várták a szezon végét. Védeni hétszentség nem fog, gondolom kell nekik a regisztráció miatt.

Annyi eszük nincs, hogy az ifi létesítményekre pénzt költsenek. Csili-vili az edzőközpontjuk, de az ifi dolgokban lassan utolérem őket. El is hagyom, két éven belül. Pedig a leggazdagabb orosz klub, 302M az értékük. Ha ráállna több klub, sz@rná az ország a klasszis ifiket. A 148 YR nagyon magas, ehhez képest kevés az ügyes gyerek. Én mindenesetre rájuk vadászok. Egyre több a generált srác, a nagy számok törvénye alapján lesz közöttük néhány nagyon jó is. Elvégre annyian vannak mint az oroszok. Eddig hoztam már 7 gyereket, messze a legjobb közülük Nekrasov. 2-3-ból még biztos lesz valaki, a többivel valószínűleg mellényúltam. Bár azt itt nem nagyon lehet, mert az említett okok miatt a gyengébbeket is egész szép pénzért el lehet adni.

Az orosz PL 7. a listán, éppen a Zon Sagres mögött. És jövőre már 3 klub indulhat a BL-ben. Érdekes, mert a Zenit utolsóként esett ki a Barca, Monaco, Galata csoportból, a Dinamo meg el sem jutott odáig. Átkerült az EL-be, de ott sem vitézkedett. Mi sem alkottunk semmit.

Hulk akkor sem állna szóba velem, ha lenne pénzem. Reputációban a Zenit messze felettünk áll. Az értéke viszont már csak 7,75M. Ez rejtély előttem. Még csak 29 éves, a lába sincs gipszben. Közben Matic 20M, Rondón 18,75M, Witsel 18M, El-Neny 15,25M, Gilberto 15M, Criscito 13,5M, Lodygin 11,75M, Kadlec 11,5M.

Maradva a Zenitnél. Alig van hazai játékosuk. 5 oroszt látok az első csapatukban (abból 3 kapus), és 11 légióst. A 2 orosz mezőnyjátékos Ryazantsev, és a 33 éves Kerzhakov. A sok külföldit nyilván a BL miatt tartják. (Amiről idén hál' isten lemaradtak.) Mivel bajnokin csak 7 idegen lehet a pályán, feltöltik a csapatot oroszokkal a tartalékból. És ott is van még 4 légiós, pl. Ansaldi és Hubocan, mindkettő listán. Meg egy 4. kapus, a brazil Gasparotto. Nem csoda, hogy egy valag pénzt is adnának egy jó orosz játékosért. De a Spartak, Dinamo tuti nem ad nekik senkit. Azért a figyelőik melóznak, mert elhalásztak előlem egy 17 éves srácot. Én találtam, én ajánlottam előbb szerződést neki, 3x ennyi fizetést kapott volna, de őket választotta. Ez egy ideig még így lesz, de nem sokáig.

@Utley Nem tudok róla, de attól még lehet. A 14-et tolom, ahhoz nem találtam. És köszi.