A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #102261
2. szezon. (fm14)
Igazolások.
Tabella.
Félidőben 5. helyen álltunk, egyet még javítottunk. Előbbre jutni már nem volt esélyünk. A 7 légiós jól teljesített, de 1-2-től még többet vártam volna. Sajnos a gyenge oroszok visszahúzzák őket. Még fájóbb, hogy nem tudok jobbakat hozni. Kaptunk 4M-t a helyezésünkért, de nekem alig jutott belőle. 1,1M az nudli. Át is húztam a bérekre, de sok mozgásterem ott sincs. Nagyjából ugyanezzel a csapattal kell beérnem, hacsak nem találok 1-2 megfelelő ruszkit szabadlábon. Említésre méltó még a kupadöntő. Büntetőkkel veszítettük el a Zenit ellen. Egész jó eredmény, tekintve a két bajnokit. (0-3 és 0-4) Ettől még nem voltam boldog. Ha már idáig eljutottunk.
Egyéb. Youth facilities upgrade megvolt, most az edzőközpont épül. Közel 1M-ért.
Örömteli, hogy a nép tódul a meccseinkre. Tavaly kb. 2500 bérletesünk volt, idén 5498. Az átlag nézőszámunk 9629, a kihasználtság 95,86%. Utóbbival toronymagasan vezetünk a ligában. Meglátni, hogy több ezer km-es távolságon belül nincs futball sehol. Volt 2 telt házunk is, a Zenit és a Dinamo ellen. Sajnos egyiket sem tudtuk megnyerni, a Zenit ellen ahogy említettem is, jól le is égtünk. (0-3)
A játékosaim után nincs nagy kereslet, nem zargatják őket. Nekem mindig voltak, vannak ajánlataim. Tavaly Watford, 1860 München, Sanghai Senhua. Ebben a szezonban Tottenham, Sevilla, Palmeiras, Leverkusen. Egy hete az Inter. Nem megyek sehová.