A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555

Első szezon. (fm14)

5. helyre vártak, tabella. (A bajnokot pedig a 10. helyre, szóval nem én voltam a Jani.) A csapat játékerőben kb. az első ötből bármelyikkel egy szinten volt. A taktikám alapja az agresszív letámadás és megfélemlítés volt. (Csapatszinten hassle opponents, get stuck in, tighter marking. Egyénenként close down more, tackle harder.) Remekül működött. Eltekintve a 8 piros, és 57 sárga laptól. Ezek a srácok nem ismerik a sportszerűséget, viszont rúgtak mint a ló. Bejött, mert a legkevesebb gólt kaptuk. Új csapatnál ez nekem történelmi tett. A kupában 8 között voltunk, de a Kuban Krasnodar már sok volt. 1-4, sima vereség.
    A friss büdzsé. Áthúztam a bérek irányába.
    Ruszki pénzügyek. Végül 3 M profittal zártunk, köszönhetően az 1 darab 4,97M-s szponzornak. Az most megemelkedett kerek 5M-ra, hurrá!

Kezdődhet az igazi munka. 2 ember kivételével mindenki szerződése lejár, de most már hozhatok légióst is. A PL-ben 7 lehet a kezdőben. Kell scout, és normális edzők is. 2 csillagon áll az edzés minden kategóriában, de eddig nem tudtam lépni. A Youth Facilities építése is elkezdődött. Mondjuk az egész háttér egy romhalmaz, de valahol el kell kezdeni. A stadion 10000 all seater, az is le van robbanva. Bővíthető majd 12500-ra, de egyelőre az nem téma. 5000 alatt volt az átlagnézőszámunk. Utolsó meccsen viszont telt ház volt. A helyi rivális (800 km) Habarovszk koporsójába vertük be az utolsó szöget a nép nagy örömére. Mi megyünk fel, ők meg le.

Világ végi hely ez a Vlagyivosztok. 600 ezres város, ismert a Japán-tengeri hadikikötőről. Valamint a környező erdőkben bujkáló néhány, még nem lemészárolt, szerencsétlen tigrisről. Olyan messze van mindentől, hogy a gép sem talált mérvadó ellenfelet felkészülési meccsre. A legközelebbi is több ezer kilométerre van, Kelet-Szibériában. A kerozint meg nem pocsékoljuk a főnök szerint. Egy átlagos bajnoki úgyis 15000 km a levegőben. A Habarovszk nem óhajtott kiállni, így vadásztáborok és halászfalvak lelkes csapatait oktattuk. Észak-Korea, Kína 2 óra busszal, de oda még nem mehettünk. Talán majd idén nyáron.

Egyéb. A kapusom szezon végére teljesen formán kívülre került, már nem adott több gólpasszt. Érdekes még, hogy senki után nem érdeklődnek. Pedig szabad préda az egész galeri. A két kivétel: 1, 2. Ők maradnak. Néhányat még valószínűleg megtartok, mert 20 embert nem tudok hozni ingyen sem. Mindenki fizetést kér, felháborító.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2016.02.13. 15:26:04