Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
40€ alatt nem nagyon találni bétával sehol. Vagy kivársz, vagy kicsengeted.
Nem tettem még képet fel, mivel 30 napig nem lehet, közben az Arsenal jegelve is lett és a KTE lett a csapatom (mivel kecskeméti vagyok).
Már 2018ban járok, 2X bajnok lettem, 2 magyar kupa és 1 ligakupa, szuperkupa győzelem már összejött. Viszont mivel BLben indultam, csoportharmadikként az EL-be jutottam vissza, ahol minden várakozást felülmúlva a későbbi győztes sp*rs ütött ki 2-1es összesítéssel az elődöntőben.
EL:
image upload no compression
Mennyei:
adult image
keret:
image ru
BL/EL kicsit alakulgat 😊
screenshot windows 7
nagyjából ennyi.
btw ez fm2014 még csak, az van meg eredetiben
Utoljára szerkesztette: Szabz27, 2015.10.30. 18:33:41
Az elődöntőben FRA-ESP 3-1 és ITA-CRO 2-1, hu. Döntő: FRA-ITA 2-0. Gólkirály Benzema. Anglia sehol, a 16 között 0-3 a franciák ellen. Érdekes volt csak rövid, a VB-ig szerettem volna eljutni. Majd nekifutok a brazilokkal is, talán nem égek le velük a Copa Amerikán.
Érdemes lehet még figyelni a 17 éves zsolnai Bénes Lászlót, aki kettős állampolgár. Technikás, lát a pályán, egész jó CM lehet belőle. Az egyik játékban 141 PA-t kapott, amivel már egy jó csapatban is lenne helye. De gondolom hülye lesz a magyar állampolgárságot választani.
@Gomba Németh Krisztián (117) és Nikolics (122) ugyanazokat az értékeket kapta mint a 15-ben. Lényegében az összes felnőtt játékosunk maradt amilyen volt. Egyedül Dibusz (125) kapott doppingot, és ő elérheti a 140 PA-t is.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.10.30. 10:30:13
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
tehetség:mervó bence,tajti matyi,kalmár
és az SI-nek is, hogy végre helyrerakták ezt a két kölköt 😄
nem mondanám h "tehetségek" valami brutális értékeket kaptak volna
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Közben megvan az attribute masking opció. Az SI fórumon már más is kérdezte hová tűnt. De ott van, csak egy advanced options ablakot kell nyitni hozzá.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.10.28. 19:51:06
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Aki a greenmangamingről rendelte, az hamarosan kapja a kulcsot.
Fuck yeah, franc se gondolta, hogy ma már FM16-ozni fogok 😄