A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    majd a többiek kijavítanak, mert én csak lelkes amatőr vagyok, de ...
    a 14-ben Arsenal esetében 4231-ben nyomom pár szezon óta, és nálam az egy szem csatár DLF-et játszik, a 2 szélről meg az IF-ek jönnek kapu elé 1 csel után - legalábbis az alapelgondolás ez. A DLF kicsalogatja a hátvédet és így van hely a szélről betörő játékosoknak.
    Amennyire én tudom a DLF és a F9 között annyi a különbség, hogy a DLF hátralép, elkéri a labdát és akár tovább is passzolja, míg a F9 ugyancsak hátul van, kb 0 csatárral, csak TKP-okkal játszik a csapat. Ha kilép a F9-ra a védő akkor megpróbálja őt kicselezni és akkor lesz területe kapura törni.

Nálam is volt ez gond korábban, mert nem találtam meg a megfelelő embert, de Fierro már 24 éves, 4 éve stabilan játszik és most kezd igazán beindulni, előtte 0,5 gól/meccs volt, most már közelít az 1-hez. Bár én ezzel a felállással se szórtam meg senkit, 75-80 gól/38 bajnoki most hogy visszanéztem. Tehát ugyanazt a góltermést hoztam akkor is amikor a csatárom rúgott 10 gólt egy szezonban, meg akkor is amikor féltávnál megvolt már a tavalyi egész éves termése - korábban nem 1 emberre volt kihegyezve a góllövés.

Ahogy lancelot írja F9-nek jó játékost kell berakni (elvileg Messivel találták fel újra a hamis 9-es posztot). Tudjon cselezni, legyen gyors, tudjon passzolni, labda nélkül jól mozogjon, meg a többit a gugli megmondja :D